Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Ανακοίνωση

Μεγας αλεξανδρος τρικαλων

Η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων μας απέστειλε την παρακάτω ανακοίνωση, σχετικά με τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής στο γήπεδο της Μελίκης, αναφερόμενη σε θέματα ρεπορτάζ και τρόπου προβολής του συγκεκριμένου αγώνα από μερίδα Μέσων Ενημέρωσης της περιοχής μας. Αναλυτικά :

“Παρά την αδικία που υπέστη η ομάδα μας στον αγώνα του Σαββάτου 21 Δεκεμβρίου με αντίπαλο την ομάδα του ”ΦΙΛΙΠΠΟΥ” ΜΕΛΙΚΗΣ και παρά τις αφόρητες πιέσεις των πολλών φιλάθλων μας που παρακολούθησαν το παιχνίδι, επιλέξαμε να μην προχωρήσουμε σε καμία διαμαρτυρία μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, μόνο και μόνο επειδή ποτέ δεν μας ενδιέφερε η δημιουργία εντυπώσεων. Άλλωστε, υπάρχουν και τα αρμόδια όργανα στα οποία μπορούμε να υποβάλουμε αν θέλουμε τις όποιες ενστάσεις μας για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Ξέρουμε πολύ καλά τι αξίζουμε, ξέρουμε τι προσπαθούμε να πετύχουμε φέτος, κάνουμε πάντα την αυτοκριτική μας και τα όποια λάθη των άλλων είναι το τελευταίο που κοιτάζουμε. Θα περιμέναμε όμως από λειτουργούς της ενημέρωσης να παρουσιάσουν αντικειμενικά την εικόνα του συγκεκριμένου αγώνα και όχι να μας κάνουν να αναρωτιόμαστε ”μήπως ήμασταν σε άλλο γήπεδο”. Σεβόμαστε το σπουδαίο έργο που επιτελούν τα Μ.Μ.Ε. που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, γνωρίζουμε τις τεράστιες δυσκολίες που υπάρχουν στην εξεύρεση κατάλληλων συνεργατών-ανταποκριτών, αλλά η εικόνα του αγώνα ”που βγήκε προς τα έξω” ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Εκφράζουμε την απορία μας και την απογοήτευσή μας. Καλές γιορτές σε όλη την Ποδοσφαιρική Κοινότητα του Νομού μας”

Το Διοικητικό Συμβούλιο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected