Αθλήματα

Φίλιππος Βέροιας – Ήφαιστος Φλώρινας 3-0

Την ανωτερότητα του σε όλους τους τομείς έδειξε ο Φίλιππος Βέροιας, επικρατώντας το απόγευμα στο ΕΑΚ του Ήφαιστου Φλώρινας με 3-0 σετ, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Β Εθνικής Βόλεϊ, για το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΜ. Οι παίκτες του Γρηγόρη Ορφανίδη εκμεταλλεύτηκαν τις αδυναμίες του αντιπάλου και έχοντας σε καλή μέρα όλους σχεδόν τους παίκτες τους, επικράτησαν του Ήφαιστου από την ακριτική Φλώρινα, οι οποίοι έπαιξαν το παρθενικό τους παιχνίδι για φέτος, καθώς την πρώτη αγωνιστική είχαν ρεπό.

Οι 50 φίλαθλοι που βρέθηκαν το απόγευμα στο ΕΑΚ “Δ.Βικέλας” δημιούργησαν εκρηκτική ατμόσφαιρα και στο τέλος ξέσπασαν σε παρατεταμένα χειροκροτήματα επιβραβεύοντας τους παίκτες για την νίκη και την εμφάνιση τους. Οι “ερυθροκίτρινοι”, παρά τις πολλές απουσίες (μόνο 7 ήταν οι διαθέσιμοι παίκτες για τον Γρηγόρη Ορφανίδη) ξεκίνησαν νωθρά τον αγώνα, γρήγορα όμως βρήκαν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο και με κινητήριους μοχλούς τον εξαιρετικό νεαρό Τηλέμαχο Μανώλη και τον έμπειρο Χάρη Ματσαρίδη, πήραν πόντους από σωστές επιλογές στην επίθεση και παρά την πίεση που δέχτηκαν στα τελευταία λεπτά, πήραν το πρώτο σετ με 29-27.

Το δεύτερο σετ παρουσίασε την ίδια εικόνα, με τους παίκτες του Φιλίππου εμφανίστηκαν ψύχραιμοι στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και παρά τα ατομικά κυρίως λάθη, το κατέκτησαν με 25-23. Στο τρίτο και τελευταίο σετ της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν με πιο καθαρό μυαλό, έπαιξαν πολύ συγκροτημένα, οι φιλοξενούμενοι έκαναν καθοριστικά λάθη σε καίρια σημεία και ολοκλήρωσαν τον αγώνα με το 25-17 και το τελικό 3-0 σκορ.

Οι παίκτες, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, έγιναν ένα κουβάρι στους πανηγυρισμούς, ευχαρίστησαν τους φιλάθλους για την παρουσία τους και ανανέωσαν το ραντεβού για το Σάββατο 4/1, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αριστοτέλη Σκύδρας. Παρόν στο γήπεδο ο ένας από τους δύο πρωτεργάτες της φετινής προσπάθειας, Δημήτρης Εμμανουηλίδης (φωτ) καθώς ο έτερος πρόεδρος Γιάννης Σισμανίδης βρίσκεται στο εξωτερικό για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του.

Διαιτητές της συνάντησης η κ. Μπουρντένα και ο κ. Κουτρουλιάς.

Φίλιππος Βέροιας : Κορωνάς, Φωτόπουλος, Κατσαέλη, Πρόϊος, Ορφανίδης, Ματσαρίδης, Μανώλης.

Ήφαιστος Φλώρινας : Κιάλιου, Ιωάννου, Φωτιάδης, Νικολαϊδης, Νάϊδος, Στεργίου, Ράπτης, Κώτης.

Οι παίκτες του αγωνίστηκαν σήμερα :

Για το Imathia Sports News, Χριστίνα Παπαδοπούλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected