Γενικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας VS Πανελευσινιακός – Το pre game του προημιτελικού

Έτοιμος και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και απουσίες ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας υποδέχεται αύριο Κυριακή (29/12) τον Πανελευσινιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Άπαντες είναι πανέτοιμοι και στη διάθεση του Αποστόλη Στύλου που προετοίμασε την ομάδα του όλη την εβδομάδα και είδε με ευχαρίστηση να έχει γεμάτο το “οπλοστάσιο” του, για την “μάχη” με τους “σταχυοφόρους” της Ελευσίνας.

Αναμένεται πλήθος κόσμου στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας αφού είναι και το μόνο παιχνίδι που γίνεται στις εθνικές και ερασιτεχνικές κατηγορίες, κάτι που απο τώρα προετοιμάζει η διοίκηση της Κατερινιώτικης ομάδας, ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά. Στο στρατόπεδο του Αχιλλέα υπάρχει αισιοδοξία και πίστη για το θετικό αποτέλεσμα και την πρόκριση στους ημιτελικούς του κυπέλλου. Οι απουσίες των Τσιαμπέρα και Τζιάμα δε προβληματίζουν τον τεχνικό της ομάδας της Πιερίας καθώς έχει ετοιμοποόλεμους όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του. Η αποστολή αποτελείται από τους:

Τζήμα, Γκουδάρα, Τσινιστίδη, Τσικαλόπουλο, Παυλίδη, Λαγιώτη, Νάκα, Γελαδάρη, Μακράκη, Παντζιά, Ευαγγελόπουλο, Τσαγκαράκη, Κοτσιαρίδη, Παυλίδη, Τασίδη, Κυρτέγο, Δερμίση, Δημητρίου και Καπασακαλίδη.

Με όλους τους παίκτες και με πιθανό rotation οι φιλοξενούμενοι

Ο Πανελευσινιακός είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με τους «σταχυοφόρους» να είναι πάνοπλοι!

O Φώτης Θανέλλας μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, με τους Κοκόλη και Μακρίδη, να είναι ανέτοιμοι καθώς προέρχονται από τραυματισμό. Οι Ουέλινγκτον, Ραχίμ και Μιχελής έχουν εκτίσει τις ποινές τους και υπολογίζονται κανονικά ενώ δεν αποκλείεται ο έμπειρος τεχνικός να προστατεύσει κάποιους ποδοσφαιριστές καθώς υπάρχει και το μεγάλο ντέρμπι την επόμενη Κυριακή με τον Ιωνικό.

*pieriasport, mikriliga

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected