Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Το Pre Game της 12ης αγωνιστικής

pregameΔύο εβδομάδες μετά την προηγούμενη αγωνιστική και τους προημιτελικούς του Κυπέλλου, η Γ Εθνική επιστρέφει σε δράση την Κυριακή 5/1, με την διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής για το 2014 και 12ης από την αρχή του πρωταθλήματος. Ο 3ος όμιλος, από τους πλέον αμφίρροπους τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά στην κατηγορία, περιλαμβάνει πολύ σπουδαίες αναμετρήσεις, που για ακόμη μία Κυριακή θα καλυφθούν σε ζωντανή μετάδοση από το LIVE του Imathia Sports News.

Οι 15 “μονομάχοι” έχοντας πλέον και τη δυνατότητα να κάνουν τις απαραίτητες προσθήκες καθώς βρισκόμαστε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, προετοιμάστηκαν πυρετωδώς την περίοδο των εορτών και μετά την απαραίτητη ξεκούραση ρίχονται στη μάχη για την επίτευξη των στόχων τους.

Ας δούμε τι αναφέρει το ρεπορτάζ των 7 αναμετρήσεων της αυριανής 12ης αγωνιστικής και ποια είναι τα τελευταία νέα των ομάδων πριν το εναρκτήριο λάκτισμα για το 2014 :

Λαμία – Τρίκαλα : Πολύ σπουδαία αναμέτρηση διεξάγεται αύριο στο Δημοτικό Στάδιο Λαμίας. Ο πρωτοπόρος ΠΑΣ υποδέχεται τον ΑΟΤ του Τίμου Καβακά, που η εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο το Μακροχώρι τον έφερε σε δυσμενή θέση όσον αφορά την υπόθεση άνοδος. Το σύνολο του Περικλή Αμανατίδη, που προχώρησε στην πρώτη της προσθήκη αποκτώντας τον Γιάννη Αντωνόπουλο (21 ετών, μέσος) και επιθυμεί τη συμφωνία με τους Γκι Λεμά (ελεύθερος από Καλλιθέα) και Αλεξάντροβιτς (από Παναιγιάλειο), θα υποδεχτεί τους Θεσσαλούς με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην πρώτη θέση και θα θέσει ταυτόχρονα νοκ-άουτ τον αντίπαλο του στην υπόθεση άνοδος.

Από την άλλη πλευρά, ο Τίμος Καβακάς αναμένεται να έχει στη διάθεση του τα τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα (Χρήστο Καραγιάννη, Θωμά Μυριώτη, Παναγιώτη Πάτρα και Χρήστο Πέντσα), αν βεβαίως εκδοθούν εγκαίρως τα δελτία τους και έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Από την άλλη πλευρά, εκτός της απουσίας των Κόλα και Μπόντε λόγω τιμωρίας, ο έμπειρος τεχνικός αποχαιρέτησε πριν λίγες μέρες τον Πέριτσα Στανσέσκι, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο.

ΑΟ Κύμης – ΦΑΣ Νάουσα : Εξαιρετικής σημασίας αναμέτρηση και στην Εύβοια, όπου ο αήττητος μέχρι στιγμής ΑΟΚ υποδέχεται τον ανεβασμένο ΦΑΣ Νάουσα, που τα τελευταία αποτελέσματα τον έφεραν στην 8η θέση της κατάταξης. Ο Βαγγέλης Ντόβολης προετοίμαστε την ομάδα του για το συγκεκριμένο παιχνίδι, μετρώντας δύο απώλειες καθώς ο Βασίλης Φωτιάς είναι τιμωρημένος (δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο ντέρμπι με τη Χαλκίδα) ενώ παρελθόν αποτελεί εδώ και δύο 24ωρα ο Άγγελος Κεμαβόρ, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Εύβοιας. Οι “κοκκινόμαυροι” συνεχίζουν το εντυπωσιακό τους σερί στον 3ο όμιλο, καθώς εκτός του αήττητου που διατηρούν από την αρχή της χρονιάς έχουν δεχτεί μόλις ένα τέρμα στις 10 αναμετρήσεις.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου (με 26μελή αποστολή) ταξιδεύει αυτή την ώρα για την Ανατολική Εύβοια, όπου θα καταλύσει σε ξενοδοχείο ενόψει της αυριανής αναμέτρησης. Οι “κυανόλευκοι”, έχοντας την ψυχολογία στην ύψη μετά τα τελευταία αποτελέσματα αλλά και χωρίς απουσίες (επιστρέφει ο Γιώργος Νικόλτσης μετά από 2.5 μήνες αγωνιστικής απραξίας), θα παλέψουν με αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του 3ου ομίλου.

Δείτε το βίντεο που δημιούργησε ο ΑΟ Κύμης ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον ΦΑΣ Νάουσα :

Μακροχώρι – Δωτιέας Αγιάς : Στην Ημαθία ξεκινά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2014 το Μακροχώρι, που υποδέχεται στο Δημοτικό Γήπεδο τον Δωτιέα Αγιάς. Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη, που προέρχεται από το πολύ σπουδαίο “διπλό” στην έδρα των Τρικάλων, στοχεύει στην 8η νίκη στο πρωτάθλημα που θα την διατηρήσει σε τροχιά ανόδου στον 3ο όμιλο. Ο έμπειρος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και τιμωριών, ενώ την ίδια ώρα συνεχίζονται οι μεταγραφικές αναζητήσεις με στόχο την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού. Από την άλλη πλευρά, οι “ερυθρόλευκοι” του Σωτήρη Αντωνίου ταξιδεύουν στην Ημαθία χωρίς τον Παναγιώτη Κατσίκη που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο Νίκος Λούγκος που έλυσε τη συνεργασία του και αποχώρησε. Την ίδια ώρα, η ομάδα της Λάρισας ενισχύθηκε με την απόκτηση του Σπύρου Νταγιάντα από την Κηφισιά, ο οποίος περιμένει την έκδοση του δελτίου του για να αγωνιστεί με αντίπαλο το Μακροχώρι.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Αχιλλέας Δομοκού : Συνεχίζει χωρίς…διακοπές η ομάδα της Πιερίας, καθώς την προηγούμενη Κυριακή αγωνίστηκε στον προημιτελικό γύρο του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό. Οι “κοκκινόμαυροι”, παρά την πολύ καλή εμφάνιση, δεν κατάφεραν να προκριθούν και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα, στο οποίο μετά τις πρώτες 11 αγωνιστικές βρίσκονται στη 5η θέση με 17 βαθμούς. Ο Απόστολος Στύλος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Δημήτρη Δημητρίου, που αποβλήθηκε στο ματς της προηγούμενης Κυριακής, ενώ την ίδια ώρα αρκετά είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο ομόλογος του στον Αχιλλέα Δομοκού, Αχιλλέας Καμπάς. Οι απεργίες των παικτών και η αποχή από τις προπονήσεις σταμάτησαν κι επήλθε ηρεμία μετά τις πληρωμές που έγιναν έστω και μέρους των οφειλομένων.

Την ίδια ώρα όμως, απών από την αναμέτρηση στην Πιερία θα είναι ο Μοχάμεντ Κεϊτά, ο οποίος θεωρείται “ξένο σώμα” για τους “κυανόλευκους” και σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν. Στους παίκτες που σκέφτονται να αποχωρήσουν είναι και ο 18χρονος μεσοαμυντικός Αποστόλης Κούλπας, ενώ και 2-3 ποδοσφαιριστές που δεν λογίζονται στους βασικούς της ομάδας και οι οποίοι έχουν ήδη δεχτεί προτάσεις από σωματεία που αγωνίζονται στην Α1 κατηγορία ΕΠΣ Φθιώτιδας. Με τις τελευταίες εξελίξεις στο στρατόπεδα της ομάδας από τη Φθιώτιδα, ο τεχνικός της ομάδας ζήτησε από τους διοικούντες την άμεση ενίσχυση ώστε η ομάδα να μείνει στο κυνήγι της σωτηρίας, γιατί ακολουθεί ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα, ειδικά μέσα στον Φλεβάρη με την έναρξη του β’ γύρου.

Πυργετός – Μαχητής Τερψιθέας : Το τοπικό ντέρμπι της Λάρισας δεσπόζει στο πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής, με ξεκάθαρο όμως αγωνιστικό φαβορί. Οι “βυσσινί” του Νίκου Αργυρούλη βρίσκονται στην τελευταία θέση του 3ου ομίλου χωρίς βαθμό, με μοναδικό πλέον στόχο την προετοιμασία και τις δοκιμές παικτών ενόψει της νέας περιόδου που θα βρει την ομάδα της βόρειας Θεσσαλίας στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λάρισας. Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Σταυροθεόδωρος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Θωμά Μπουρουζίκα που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής, ενώ την ίδια ώρα συνεχίζονται οι επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους με στόχο την ενίσχυση της ομάδας για την παραμονή στην κατηγορία.

Ρήγας Φεραίος – Αμπελωνιακός : Εξαιρετικής σημασίας παιχνίδι και στο Βελεστίνο, όπου ο Ρήγας Φεραίος επανέρχεται σε αγωνιστική δράση μετά από 3 εβδομάδες (μεσολάβησε το ρεπό) υποδεχόμενος τον Αμπελωνιακό. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη, έχοντας μείνει αρκετά πίσω όσον αφορά την 7η θέση που δίνει το εισιτήριο για την παραμονή στη Γ Εθνική, θα αγωνιστεί με μοναδικό στόχο τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι, με τον έμπειρο τεχνικό να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Στην αντίπερα όχθη ο Δημήτρης Καπετανόπουλος, που αντικατέστησε τον Γιάννη Γκαμπέτα στον πάγκο πριν την αναμέτρηση με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας την προηγούμενη αγωνιστική, στην προσπάθεια του για…restart στο πρωτάθλημα, θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Αποστόλη Πολύζου και Χρήστου Φλέγγα, που αμφότεροι δέχτηκαν την τέταρτη κίτρινη κάρτα την 11η αγωνιστική και θα απουσιάσουν από το Βελεστίνο.

ΑΟ Καρδίτσας – ΑΟ Χαλκίς : Πολύ κρίσιμη η αναμέτρηση του Δημοτικού Στάδιου Καμινάδων, όπου ο τοπικός ΑΟΚ υποδέχεται τους “κυανόλευκους” της Εύβοιας, σε ένα ματς που αμφότερες οι ομάδες επιζητούν τους βαθμούς, με στόχο την παραμονή στη Γ Εθνική. Οι Θεσσαλοί βρίσκονται σε ελαφρώς πιο πλεονεκτική θέση από τους αντιπάλους τους, ωστόσο η ανάγκη βαθμών είναι επιτακτική για τους αυριανούς “μονομάχους”. Οι δύο προπονητές (Γιάννης Μάλλιος και Παναγιώτης Τοκπασίδης) δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών και τιμωριών και αναμένεται να παρατάξουν την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με στόχο τη νίκη. Να σημειώσουμε πως στις αποχωρήσεις για τους Ευβοιείς, προστέθηκε και ο Χρήστος Σουτζόγλου, καθώς ο πορτιέρο του ΑΟΧ (μετά τους Κιάφα, Σέγκο και Κάρο) έλυσε τη συνεργασία του και αποχώρησε.

Ας δούμε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 :

Λαμία – Τρίκαλα

Μακροχώρι – Δωτιέας Αγιάς

ΑΟ Καρδίτσας – ΑΟ Χαλκίς

ΑΟ Κύμης – ΦΑΣ Νάουσα

Ρήγας Φεραίος – Αμπελωνιακός

Πυργετός – Μαχητής Τερψιθέας

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Αχιλλέας Δομοκού

Ρεπό : Λευκάδια

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 3ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected