Super League 1

Εργοτέλης – Ατρόμητος 0-1

5228d05fc549832811c6ceec07a7f13f_LΚάνοντας ελάχιστες ευκαιρίες, ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη της ιστορίας του απέναντι στον Εργοτέλη στην Κρήτη επικρατώντας 1-0.

Στον βωμό των αποτελεσμάτων, το θέαμα παίρνει δευτερεύουσα σημασία για τις ομάδες της Superleague. Με αυτή τη νοοτροπία παρατάχθηκε και ο Ατρόμητος στο «Παγκρήτιο» όπου φιλοξενήθηκε από τον Εργοτέλη, καθώς χωρίς να εντυπωσιάσει, κατάφερε να εκμεταλλευτεί μία από τις λίγες ευκαιρίες του για να πάρει σπουδαία νίκη με 1-0 και να παραμείνει σε τροχιά Ευρώπης.

Το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης ανήκε στους γηπεδούχους που είχαν τον έλεγχο και κάποιες μικροευκαιρίες. Στο17’ όμως, ο Φάμπιο έκανε την κάθετη πάσα στον Καραμάνο, ο οποίος με εξαιρετικό σουτ συνέχισε το σκοράρισμα δίνοντας τη σπουδαία αυτή τη νίκη στην ομάδα του.

Από εκεί και πέρα, διεξήχθη ένα ισορροπημένο παιχνίδι με τους Κρητικούς να έχουν μεγάλη ευκαιρία λίγο πριν από το μισάωρο όταν ο Διαμαντάκος έκανε το σουτ με τον Τσενάμο να διώχνει σε κόρνερ. Η άλλη μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, ήρθε στο 86’ όταν ο Χαλκιαδάκης έκανε το σουτ, αλλά ο Τσενάμο ξανά απέκρουσε σε κόρνερ με εντυπωσιακό τρόπο.

Εργοτέλης : Καβουσάκης, Τζανακάκης, Πίτσος (81’ Κούτρης), Σαρρής, Μεχία, Καρντόζο, Ρομάνο, Μπουχαλάκης (64’ Χαλκιαδάκης), Χάντι, Αναστασάκος, Διαμαντάκος (75’ Δωματάς).
Ατρόμητος  : Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Φάμπιο (69’ Μπάλλας), Λαζαρίδης, Ουμπίδες (89’ Φυτανίδης), Πίτου, Νάστος, Γιαννούλης, Δημούτσος, Παπαδόπουλος (81’ Ναπολεόνι), Καραμάνος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected