Κατηγορίες
Super League 1

Πανθρακικός – Λεβαδειακός 1-0

9f64b53422a055f89d37d41ae0735fa1_LΟριστικά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας αποσπάστηκε ο Πανθρακικός μετά τη νίκη του με 1-0 επί του Λεβαδειακού με το όγδοο φετινό τέρμα του Ίγκορ.

Το σημαντικότερο βήμα για να φτάσει στην παραμονή του στη Superleague έκανε ο Πανθρακικός για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος. Αυτό γιατί επιβλήθηκε 1-0 του Λεβαδειακού για να αποσπαστεί στους δέκα βαθμούς από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Από την πλευρά της η ομάδα της Βοιωτίας, βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη και πλήρωσε για ακόμα μία φορά την κάκιστη παρουσία της εκτός έδρας όπου μετράει αισίως εννέα ήττες στα πρώτα της δέκα παιχνίδια.

Η ομάδα της Θράκης είχε την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και στο 43’ είχε την ευκαιρία να προηγηθεί με τον Κάσες όμως, να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Αυτός που «καθάρισε» για ακόμα μία φορά για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, ήταν ο Ίγκορ.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός στο 75’ με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το όγδοό του φετινό τέρμα, δίνοντας ακόμα ένα τρίποντο στην ομάδα του για να την απομακρύνει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Πανθρακικός : Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Ίγκορ, Χρήστου (15’ Μακρυδημήτρης), Λαδάκης, Ζος, Κάσες (92′ Χασομέρης), Μπαϊκαρά, Τζάνης (83’ Τριανταφύλλου), Ντιόγκο.
Λεβαδειακός  : Πρζιρόφσκι, Νικολακάκης, Σκέμπης (84’ Γιάντσης), Γεωργίου, Μαρτίνεθ, Λυκογιάννης (82’ Βασιλείου), Λαμπρόπουλος (71’ Ιωαννίδης), Κονέ, Ορτέγκα, Καπό, Μάρτινς.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected