Κατηγορίες
Super League 1

Πανιώνιος – ΟΦΗ 0-0

bc07d7795931ff32cdcd1f522240c982_LΜετά από ένα μετριότατο ποιοτικά παιχνίδι Πανιώνιος και ΟΦΗ έμειναν στο 0-0 σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα από όλους.

Οι δύο ομάδες ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο, αλλά το αποτέλεσμα δεν τους δικαίωσε, καθώς το παιχνίδι δεν είχε ούτε ρυθμό, ούτε ευκαιρίες αλλά ούτε και γκολ.

Το μόνο που έμεινε ήταν η παρουσία των οπαδών του Ιστορικού, αλλά και το πάθος των 22 ποδοσφαιριστών που έμοιαζαν να θέλουν, αλλά να μην μπορούν.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι σε ολόκληρο τον αγώνα έγιναν όλες κι όλες δύο ευκαιρίες! Κι αυτές σε διάστημα ενός λεπτού! Στο 72’ ο Αραβίδης βρέθηκε μόνος του έξω από τη μικρή περιοχή του Φερνάντες αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στην αμέσως επόμενη φάση ο ΟΦΗ βρέθηκε κοντά στο γκολ, αλλά ο Περογαμβράκης μόνος του έστειλε την μπάλα δίπλα από την εστία του Πανιώνιου.

Σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι οι δύο αντίπαλοι εξουδετερώθηκαν… μαεστρικά και δεν επέτρεψαν να γίνουν ευκαιρίες…

Με τον βαθμό που πήρε ο ΟΦΗ παρέμεινε στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει 22 πόντους, ενώ έναν πίσω του βρίσκεται ο Πανιώνιος με 21.

Πανιώνιος : Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Κολοβός, Ζαχαράκης (70′ Παναγιωτούδης), Μητρόπουλος, Ντούνης (87′ Μπούζας), Αραβίδης, Καμπάνταης

ΟΦΗ : Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Παπάζογλου (84′ Λαμπρόπουλος), Καλαϊτζιτς (7′ Βερόν), Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης, Μπούρμπος, Μακρής, Μιλιάζες, Όγιος (77′ Μπανούσης)

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected