Κατηγορίες
Football League

ΑΟ Χανιά – Ηρακλής Ψαχνών (0-0) Για 90′ ο Παπατζίκος

a7bd6745336a620340092ae8246969a9_LΧωρίς νικητή και χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το… ντέρμπι του Νοτίου Ομίλου ανάμεσα στα Χανιά και τον Ηρακλή Ψαχνών.

Βαθμολογικά δεν… χαλάστηκαν οι δυο ομάδες, με τα Χανιά να παραμένουν στη δεύτερη θέση έχοντας 29 βαθμούς, με τον Ηρακλή Ψαχνών να έχει 24 και να είναι τέταρτος. Όσο για την εικόνα του μεταξύ τους αγώνα, γρήγορα θα ξεχαστεί και ειδικά το πρώτο ημίχρονο που είχε από μια τελική προσπάθεια για την κάθε ομάδα.

Στο δεύτερο προσπάθησαν λίγο παραπάνω τόσο τα Χανιά όσο και τα Ψαχνά, όμως, κανείς από τους δυο δεν κατάφερε να σκοράρει και να αλλάξει την εικόνα του παιχνιδιού, το οποίο μοιραία τελείωσε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

ΑΟ Χανιά : Θεοδωρόπουλος, Χατζηησαΐας, Ζντράβκοβιτς, Πότσι, Παπατζίκος, Βασιλόγιαννης (73′ Βαλλιάνος), Καμπλιώνης (57′ Μπουντόπουλος), Μανωλάς, Λουκίνας (83′ Γωνιωτάκης), Τσάτσος, Κονσταντίνοφ

Ηρακλής Ψαχνών : Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Τζανής, Μπακομήτρος, Γκεμίσης, Τσιμότζι (67′ Στουρναράς), Πατσατζόγλου, Ντάνιελ (24′ Νικολόπουλος), Κοιλιάρας, Τσούτσης (69′ Ντελέκος), Κρητικός.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected