Γ Εθνική / Τοπικά

Γιάννης Πιέτρα & Χρήστος Ζαρογιάννης – Οι σταθερές αξίες στο ποδοσφαιρικό…χρηματιστήριο!

Παραδοσιακά η Ημαθία αποτελούσε την πηγή μεγάλων ταλέντων στον αθλητισμό. Παίκτες και γενικότερα αθλητές, πραγματοποίησαν τη δική του εξαιρετική πορεία σε διάφορα επίπεδα και έκαναν περήφανους τους Ημαθιώτες ανά την υφήλιο.

Τη φετινή περίοδο, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στο νομό μας κοσμούν ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που είτε με το δυνατό βιογραφικό είτε με το απαράμιλλο ταλέντο τους, ξεχωρίζουν στο συγκεκριμένο επίπεδο και σε κάθε μεταγραφική περίοδο αποτελούν “μήλον της έριδος” για αρκετές ομάδες.

Δύο από αυτούς είναι ο Γιάννης Πιέτρα του Μακροχωρίου (φωτ.αριστερά) και ο Χρήστος Ζαρογιάννης των Λευκαδίων (δεξιά), που για ακόμη μία φορά τα ονόματα τους πρωταγωνίστησαν σε μεταγραφικά σενάρια επαγγελματικών ομάδων.

Ο 24χρονος μέσος του Μακροχωρίου, μετά τη θητεία στη Νίκη Βόλου, αποφάσισε να επιστρέψει στο Μακροχώρι και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, βοηθώντας τα μέγιστα στη φετινή πορεία της “ασπρόμαυρης” ομάδας. Η πρόταση που δέχτηκε είναι άκρως τιμητική για τον ίδιο, χωρίς ωστόσο να υπάρχει συγκεκριμένο οικονομικό ύψος, καθώς η συγκεκριμένη επαγγελματική ομάδα, δεν έχει λάβει ακόμη την να απαιτούμενη ασφαλιστική ενημερότητα. Το σίγουρο είναι πως ο ποδοσφαιριστής νιώθει εξαιρετικά στην Ένωση και θεωρεί πως η φετινή πορεία της ομάδας αλλά και η προσωπική του απόδοση αποτελούν πρόκληση για τον ίδιο ώστε να επιθυμεί να βάλει ένα λιθαράκι για να πετύχει ο σύλλογος τον στόχο του.

Από την άλλη πλευρά, ο 28χρονος μεσοαμυντικός των Λευκαδίων, που διανύει ακόμη μία εξαιρετική χρονιά στην καριέρα του, δέχτηκε δύο προτάσεις το διάστημα αυτό, μία από ομάδα της Football League (για δεύτερη μάλιστα φορά μέσα σε 6 μήνες) αλλά και από νησιώτικο σύλλογο της Γ Εθνικής, που ουσιαστικά δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί, καθώς ο παίκτης των Λευκαδίων μεταγράφηκε στους “κυανόλεκους” το καλοκαίρι! Ωστόσο, οι ιθύνοντες της ομάδας από το νησί επικοινώνησαν και με τον ίδιο τον πρόεδρο του ΠΑΣ, για να λάβουν την απάντηση πως ο παίκτης δεν μπορεί να μετακινηθεί.

Ο Χρήστος Ζαρογιάννης άλλωστε, όπως δήλωσε πρόσφατα στο Imathia Sports News, νιώθει πολύ καλά στην ομάδα των Λευκαδίων και θεωρεί τον εαυτό του βασικό στέλεχος στην προσπάθεια του ΠΑΣ για την υπέρβαση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected