Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Λαμία – Δικαιώθηκε για την κάρτα του Ζλατκόφσκι!

kartaΗ Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δικαίωσε σήμερα τη Λαμία, σχετικά με τη λάθος κάρτα που έγραψε στο Φύλλο Αγώνα με τα Τρίκαλα, ο διαιτητής Βασίλης Παναγιωτόπουλος από την Αιτωλοακαρνανία.

Η Επιτροπή λαμβάνοντας υπόψη το υπόμνημα της Λαμιώτικης ομάδας, το βίντεο του αγώνα και την έκθεση του Αθηναίου παρατηρητή διαιτησίας Γιώργου Μητροφάνη, ο οποίος φαίνεται ότι ήταν πιο προσεκτικός από τον διαιτητή, αποφάσισε να μην μετρήσει την κάρτα που έβγαλε ο διαιτητής στο 53′ της συγκεκριμένης αναμέτρησης, λόγω ασάφειας.

Θυμίζουμε ότι στο συγκεκριμένο σημείο του ματς ο διαιτητής παρατήρησε τον Κόλεφ με κάρτα αλλά την έγραψε στον Ζλατκόφσκι ο οποίος μ’ αυτό το λάθος συμπλήρωνε 4 κάρτες και θα απουσίαζε από το επόμενο ματς της ομάδας του.

Παρά τις προτροπές του γεν. αρχηγού της Λαμίας Γιάννη Συρογιάννη στο τέλος του ματς να διορθώσει το λάθος του ο διαιτητής με αλαζονικό ύφος δήλωνε βέβαιος για την απόφασή του, για να εκτεθεί στη συνέχεια από τον παρατηρητή διαιτησίας και φυσικά από το βίντεο του αγώνα.

Συγκεκριμένα η Π.Ε. της ΕΠΟ αναφέρει στην απόφασή της:

«Λόγω ασάφειας στο Φ.Α. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 – ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ 1963 της 5/1/2014 δεν χρεώνεται κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή ZLATKOVSKI Z. με Α.Δ. 11409170 και στον ποδοσφαιριστή TODOR KOLEV με Α.Δ. 1391494 του σωματείου ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964».

Έτσι ο Ζλατκόφσκι παραμένει στις 3 κάρτες και ο Κόλεφ στις δύο.

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected