Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Ελλάδα U18 – Αγία Πετρούπολη (2-1) Για 90′ ο Τούφας, στο 70′ ο Φασίδης

m13893676260_ethniki_paidwn_rusia (2)Με σκορ 2-1 επικράτησετην Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, η Εθνική Ελλάδας Κ18 με αντίπαλο το τοπικό σωματείο της Αγίας Πετρούπολης, στο πλαίσιο του διεθνούς φιλικού τουρνουά “Valentin Granatkin” το οποίο διεξάγεται στη Ρωσία από την Παρασκευή 3 έως και την Κυριακή 12 Ιανουαρίου.

Με τη νέα της αυτή νίκη, η Ελλάδα θα διεκδικήσει απέναντι στο Ιράν την 5η θέση (σε σύνολο 16 ομάδων), την Κυριακή 12/1 και ώρα 12:15.

Παρά το γεγονός ότι το σύνολο του Θοδωρή Παχατουρίδη, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 15ο λεπτό του αγώνα, έφτασε στη νίκη τελικά χάρη στα γκολ των Κουλούρη (23΄) και Νιούμαν (79΄). Η Εθνική δημιούργησε κάποιες ακόμα καλές ευκαιρίες στο παιχνίδι, με σημαντικότερη αυτή του Κτιστόπουλου, ο οποίος είχε δοκάρι στο 44΄.

Ελλάδα U18 : Ηλιάδης, Τούφας, Οικονόμου, Γιαλαμίδης, Τζανουλίνος, Κουλούρης, Νιούμαν, Πιαστόπουλος (75΄ Βασαΐτης), Δεληγιαννίδης (86΄ Μαργαρίτης), Κτιστόπουλος (46΄ Τσολακίδης), Καναβέτας (70΄ Φασίδης).

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θοδωρής Παχατουρίδης, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: “Είμαι πολύ ικανοποιημένος, χωρίς να στέκομαι στο αποτέλεσμα, από τη συνολική απόδοση των παιδιών. Χαίρομαι ιδιαίτερα για το χαρακτήρα που βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο, καθώς και πάλι σήμερα κατάφεραν  να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ . Σημασία έχει ότι ανταπεξέρχονται στις απαιτήσεις κάθε αγώνα και είναι σταθερά ανώτεροι σε επίπεδο αμυντικής και επιθετικής λειτουργίας”.

*epo.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected