Super League 1

Super League – Για το “ροζ φύλλο” Λειβαδιά και Εργοτέλης

e490019bb3906bffa006281649c3aac8_LΣε κάκιστη κατάσταση βρίσκονται Λεβαδειακός και Εργοτέλης με τη μεταξύ τους αναμέτρηση να κρίνει πολλά σε ό,τι αφορά την παραμονή.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει ο Λεβαδειακός το τελευταίο διάστημα έχοντας μόλις μία νίκη στα τελευταία του έξι παιχνίδια και πέντε ήττες. Έτσι όπως είναι φυσικό βρίσκεται στις θέσεις του υποβιβασμού και απέναντι στον Εργοτέλη δεν έχει άλλο στόχο εκτός από το τρίποντο της νίκης.

Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν μπορεί ακόμα να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ασουνσάο, αφού ο Βραζιλιάνος μέσος είναι ανέτοιμος και ανακοινώθηκε πριν από λίγα 24ωρα, ενώ εκτός είναι και ο εδώ και καιρό τραυματίας Δημήτρης Μαχαίρας. Παράλληλα, ακόμα… αγνοείται η τύχη του Μακούμπα Κάντζι, ο οποίος ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.

Τα καλά νέα για τον Καβαλιώτη προπονητή, είναι πως έχει πλέον στη διάθεσή του τον Ηλία Κώτσιο, με τον έμπειρο αμυντικό να μπαίνει στην αποστολή για το ματς με τον Εργοτέλη, ενώ σε σχέση με τον αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας στην Κομοτηνή, επιστρέφει και ο Δημήτρης Γιάντσης.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Πρζιρόφσκι, Στρατηλάτης, Γεωργίου, Μάγκας, Σανγκινέτι, Κώτσιος, Μανόλο, Λυκογιάννης, Σκέμπης, Ιωαννίδης, Νικολακάκης, Καπό, Πετράτζι, Ροτζέριο, Καπό, Κονέ, Ορτέγα, Γιάντσης, Μάντζιος και Βασιλείου.

Από την πλευρά του, και ο Εργοτέλης δεν είναι σε καλή κατάσταση αγνοώντας τη νίκη στα τελευταία του έξι παιχνίδια με αποτέλεσμα να βρεθεί μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και να καίγεται για την κατάκτηση βαθμών.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, ενώ στην αποστολή συμμετέχει και ο Αθανασίου, σε μια προσπάθεια από όλες τις πλευρές να πέσουν οι τόνοι.

Στην 19μελή αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Αθανασίου, Καβουσάκης,Τζανακάκης, Ρέντζας, Σαρρής, Μεχία, Γιοβάνοβιτς, Πίτσος, Ρομάνο, Καρντόσο, Κοζορώνης, Μπουχαλάκης, Χαντί, Μπαντιμπανγκά, Λεονάρντο, Δωματάς, Αναστασάκος, Βερπακόφσκις και Διαμαντάκος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected