Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Τα “φώτα” στη Λεωφόρο

ddedd693e820154e0122cd380107716e_LΣτο πλέον σημαντικό παιχνίδι της ημέρας, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανιώνιο (19:30, Onsports/Novasports 2) με τις δυο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία.

Με το αριστερό μπήκε ο Παναθηναϊκός στο 2014 αφού ηττήθηκε με κακή εμφάνιση στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό. Η επιστροφή στη Λεωφόρο και ο αγώνας με τον Πανιώνιο, δίνει στην ομάδα του Αναστασίου την ευκαιρία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και στα πειστικά ματς, την ώρα που η ατμόσφαιρα συνολικά στο «τριφύλλι» είναι αρκετά θετική μετά και την ολοκλήρωση της πολύ μεγάλης μεταγραφής του Μλάντεν Πέτριτς. Ο Κροάτης δεν είναι ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί, ενώ οι «πράσινοι» έχουν κι άλλες απουσίες, περιμένουν ωστόσο να πάρουν τη νίκη κόντρα στους «κυανέρυθρους».

Την ίδια ώρα, ο Πανιώνιος με τον Κώστα Παναγόπουλο στον πάγκο του θέλει να κάνει μια νέα αρχή, ωστόσο, στον μεσοβδόμαδο αγώνα Κυπέλλου με τον Αιγινιακό στην Κατερίνη τα… μούσκεψε και ηττήθηκε (1-0). Οι «κυανέρυθροι» θα έχουν κι αυτοί τις απουσίες τους, ενώ αναμένεται να βρουν κι αρκετά «καυτή» τη Λεωφόρο, μετά το αίτημά τους (!) για αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο γήπεδο και ιδίως πίσω από τον πάγκο της ομάδας τους!

Νοκ – άουτ ο Λαγός, μπήκε ο Μπαϊράμι

Μπορεί να υπάρχουν χαμόγελα στον Παναθηναϊκό για το γεγονός ότι ο Εμίρ Μπαϊράμι είναι ξανά «μάχιμος», μετά την τελευταία του παρουσία στο φιλικό με την Κόρινθο στις 13 Οκτωβρίου, αλλά και για την παρουσία του Μέντες στην αποστολή, με τον Ολλανδό χαφ να ξεπερνά την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ωστόσο αυτά «πάγωσαν» με τον τραυματισμό του Τάσου Λαγού. Ο 20χρονος μέσος στην προπόνηση της Παρασκευής (10/01) υπέστη τράβηγμα στον αριστερό τετρακέφαλο, εγκατέλειψε την προπόνηση και πέρα από τον αγώνα με τον Πανιώνιο χάνει και τις υποχρεώσεις του «τριφυλλιού» για το επόμενο δεκαήμερο.

Έτσι, τα προβλήματα για τον Γιάννη Αναστασίου αυξήθηκαν από τη στιγμή που δεν έχει στη διάθεσή του ούτε τους τιμωρημένος Τριανταφυλλόπουλο, Ζέκα αλλά και τον τραυματία Γκόρντον Σίλντενφελντ, που σήμερα υποβλήθηκε σε θεραπεία. Επίσης, ανέτοιμος όπως είναι φυσικό είναι ακόμα ο Μλάντεν Πέτριτς, με τον Κροάτη να κάνει ατομικό πρόγραμμα και την ένταξή του σε φουλ ρυθμούς να υπολογίζεται σε περίπου 15 μέρες.

Η αποστολή: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Νάνο, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Αναστασόπουλος, Μέντες, Δώνης, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπαϊράμι και Μπεργκ.

Με Αραβίδη ο Ιστορικός

Ο αρχηγός του Πανιωνίου ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε αποκομίσει στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αιγινιακό και τέθηκε στη διάθεση του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ευχάριστα νέα για τον προπονητή των «κυανέρυθρων», αφού είδε τον Χρήστο Αραβίδη να δηλώνει… παρών για τον εκτός έδρας αγώνα με το «τριφύλλι». Ο αρχηγός του Πανιωνίου ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε και έτσι είναι στην αποστολή του Πανιωνίου για το ματς του Σαββάτου (11/01) στη Λεωφόρο. Στην αποστολή είναι κανονικά και ο Απόστολος Γιάννου, ενώ εκτός είναι οι τιμωρημένοι Αυλωνίτης, Μητρόπουλος και ο τραυματίας Τόσκας.

Η αποστολή: Ανέστης, Ν. Παπαδόπουλος, Ζαχαράκης, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Παναγιωτούδης, Κούρντι, Κολοβός, Ντούνης, Αραβίδης, Καμπάνταης, Γιάννου, Λάσνικ, Παντίδος, Κωτσαλάς, Πάνος, Μπούζας.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected