Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Θωρακίζει την άμυνα με Λάζαρο!

563838_452774911451594_565023460_nΜέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από την οριστικοποίηση της πρώτης μεταγραφής για την περίοδο του Ιανουαρίου, ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ανακοίνωσε την προσθήκη ακόμη ενός ποδοσφαιριστή, με στόχο την θωράκιση των μετόπισθεν και την ενίσχυση ενόψει των υποχρεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα αλλά και στο Κύπελλο.

Μετά από τις επαφές των τελευταίων 24ωρων αλλά και την επιθυμία του ίδιου του παίκτη να αλλάξει “στρατόπεδο”, ο Λάζαρος Μουρατίδης είναι και επίσημα παίκτης του “δικέφαλου” της Αλεξάνδρειας. Ο 29χρονος (24/07/1984) αμυντικός αποχωρεί από τον Φίλιππο Μέσης για λογαριασμό της πρωτοπόρου ομάδας του πρωταθλήματος, ενισχύοντας σημαντικά την αμυντική γραμμή, που ήδη έχει δώσει τα…διαπιστευτήρια της, δεχόμενη μόλις 7 γκολ σε 17 αγωνιστικές.

Ο σκληροτράχηλος αμυντικός είναι ο μοναδικός παίκτης του Φίλιππου Μέσης που είχε δικαίωμα μεταγραφής την περίοδο του Ιανουαρίου, με τη “βυσσινί” ομάδα να χρήζει πλέον άμεσης ενίσχυσης στην προσπάθεια που κάνει φέτος για την παραμονή στην κατηγορία.

Το βιογραφικό του Λάζαρου Μουρατίδη

1999-2000  Ατρόμητος Διαβατού

2000-2001  ΓΑΣ Βέροια

2001-2003  Ατρόμητος Διαβατού

2003-2005  ΓΑΣ Βέροια

2005-2007  Φίλιππος Μελίκης

2007-2009  ΑΕΠ Βέροιας

2009 (Ιαν) – 2009 (Ιουν)  Φίλιππος Μέσης

2009-2012  Ατρόμητος Διαβατού

2012-2014 (Ιαν)  Φίλιππος Μέσης

“Μία πρόταση που δεν μπορείς να αρνηθείς…”

Λίγη ώρα μετά τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ο 29χρονος αμυντικός μίλησε στο Imathia Sports News για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Στις δηλώσεις του ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος που ανήκει πλέον στην πρωτοπόρο ομάδα της Α1 Ερασιτεχνικής, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του Φίλιππου Μέσης :

“Δύσκολα μπορείς να πεις όχι σε μία πρόταση από μία ομάδα που είναι πρώτη στο πρωτάθλημα… Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα που ανήκω πλέον στον ΠΑΟΚ, σε μία περίοδο μάλιστα που ακολουθούν πολύ σημαντικά παιχνίδια τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το Κύπελλο. Οι φιλοδοξίες μου άλλωστε συμβαδίζουν απόλυτα με της ομάδας και από την πρώτη επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας, διαπίστωσα του λόγου το αληθές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσω του Imathia Sports News τη διοίκηση του Φίλιππου Μέσης και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα, ακολουθεί το κρίσιμο παιχνίδι με τον Φίλιππο Μελίκης…”

Στις προπονήσεις ένας παίκτης…πολυτέλεια!

Αν κάποιος βρισκόταν στις προπονήσεις της ομάδας το τελευταίο διάστημα, σίγουρα θα…έτριβε τα μάτια του στην όψη της παρουσίας του συγκεκριμένου παίκτη στο ταρτάν του γηπέδου της Αλεξάνδρειας! Ο πολύ γνωστός ποδοσφαιριστής, με καριέρα μόνο σε επαγγελματικές ομάδες, συζητά το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, με τους διοικούντες να έχουν ήδη καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση προς τον ίδιο. Εξυπακούεται πως είναι μία ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση, αλλά εδώ ταιριάζει το ρητό…”κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό…” Το Imathia Sports News γνωρίζει το όνομα του ποδοσφαιριστή αλλά για λόγους σεβασμού προς την ομάδα αλλά και προς τον ίδιο, δεν το αποκαλύπτει.

Σε κάθε περίπτωση, όμως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ήδη έτοιμες τις εναλλακτικές λύσεις και αν η απάντηση του έμπειρου παίκτη είναι αρνητική, άμεσα θα οριστικοποιηθεί η τρίτη και τελευταία προσθήκη για την περίοδο του Ιανουαρίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected