Κατηγορίες
Αθλήματα

Φίλιππος Βέροιας (Βόλεϊ) – Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για Κατερίνη

__________(1)Στην Κατερίνη μεταβαίνει το Σάββατο (18/1) ο Φίλιππος Βέροιας, όπου θα αντιμετωπίσει στο ΔΑΚ Κατερίνης τον τοπικό Πιερικό, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β Εθνικής της ΕΣΠΕΜ. Η ομάδα του Γρηγόρη Ορφανίδη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση, με αντίπαλο μία ομάδα που είναι αήττητη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα χωρίς μάλιστα να έχει χάσει σετ.

Ωστόσο άπαντες στο στρατόπεδο των Ημαθιωτών είναι αισιόδοξοι για τη συνέχεια, καθώς το ρόστερ σταδιακά “γεμίζει” και ο έμπειρος προπονητής αποκτά περισσότερες λύσεις. Στο πλαίσιο της ενίσχυσης, παίκτες του Φίλιππου Βέροιας είναι από σήμερα οι Στέφανος Γιδιώτης (Ημερ.Γέννησης 25/6/1968) και Δημήτρης Μπαντής (2/4/67), οι οποίοι αναμένεται να προσδώσουν ποιότητα και εμπειρία στο ήδη υπάρχον ρόστερ.

Το θετικό για τον Φίλιππο ότι ταξιδεύει αύριο με 9 παίκτες στην αποστολή και για πρώτη φορά φέτος θα αγωνιστεί με κλασικό λίμπερο. Οι παίκτες τους οποίος θα συνοδεύσουν στην Κατερίνη οι πρόεδροι της ομάδας Γιάννης Σισμανίδης και Δημήτρης Εμμανουηλίδης είναι οι :

Γρηγόρης Ορφανίδης, Θοδωρής Πρόιος, Ανδρέας Ανδρεόπουλος, Γιώργος Κατσαέλης, Θεόφιλος Κορωνάς, Χάρης Ματσαρίδης, Τηλέμαχος Μανώλης, Στέφανος Γιδιώτης, Δημήτρης Μπαντής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected