Κατηγορίες
Football League

Καλλιθέα – Ολυμπιακός Βόλου 0-2

961(1)_600_355Την ένατη σερί νίκη του στον 1ο όμιλο και 13η σε 16 αγώνες της Football League πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου, που επικράτησε με 2-0 της Καλλιθέας στο Ελ Πάσο, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Πρωταγωνιστής ο Γκούρμα για τους Βολιώτες, που αύξησαν στο +11 από τα δεύτερα Χανιά.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους στο πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο προηγήθηκαν με 2-0.

Μόλις στο 6′, ο Γκούρμα εκμεταλλεύθηκε την ασυνεννοησία των Πίκολο και Καλαμιώτη και με σουτ από το ύψος της περιοχής, άνοιξε το σκορ για τους Βολιώτες.

Είκοσι λεπτά μετά, ο Γκούρμα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, με σουτ στην κίνηση μετά από σέντρα του Δεινόπαπα και έστειλε την ομάδα του Ρόκα στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με προβάδισμα 2-0.

Η ομάδα του Βαζέχα αύξησε την πίεση της στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Έτσι, ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε με 2-0 της Καλλιθέας στο Ελ Πάσο, βάζοντας τέλος στο εντός έδρας αήττητο των γηπεδούχων στο πρωτάθλημα.

Καλλιθέα : Λυμπερόπουλος, Χριστοφιλέας, Καλαμιώτης, Πικόλο, Παγώνης, Κατσικογιάννης, Φαγιέ (82′ Σταύρου), Καραλής (61′ Μιχαλόπουλος), Αρναρέλης, Ατματσίδης (46′ Αγόνγκ), Γκαλάν.

Ολυμπιακός Βόλου : Γεωργίου, Γιαλούσης, Αυλωνίτης, Μελίσσης, Καρράς, Πινδώνης, Κατσίκης, Ρόκας, Καπετάνος (78′ Ολίσε), Δεινόπαπας (50′ Μπρέσκα), Γκούρμα (65′ Ιωάννου).

*sport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected