Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Super League – Επιστροφή στις νίκες και το…θαύμα!

06608f63ef3d1d22f8fa139112463d7a_LΟ Ολυμπιακός γυρίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» όπου υποδέχεται τον Λεβαδειακό (17:15, Onsports/Novasports 1) του Θανάση Μουλόπουλου και θέλει να επιστρέψει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις.

Μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στον Ολυμπιακό δεν έχουν καμία διάθεση για… παιχνιδάκια κι απρόσμενες απώλειες. Η απροθυμία μάλιστα κάποιων παικτών στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης έφερε και την… έκρηξη του Μίτσελ ο οποίος ζήτησε απόλυτη συγκέντρωση από τους «ερυθρόλευκους» για να μην δοθεί κανένα δικαίωμα στους επίδοξους… αμφισβητίες.

Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη με καλό θέαμα κόντρα στον Λεβαδειακό και καλείται να το κάνει τόσο για να μην επιτρέψει στον ΠΑΟΚ να πλησιάσει με πιθανή δική του νίκη στη Νέα Σμύρνη, όσο βέβαια και για να ικανοποιήσει με το θέαμα που θα προσφέρει τον κόσμο του. Στον αντίποδα, η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου κατεβαίνει στο Φάληρο χωρίς άγχος, έτσι ώστε να παρουσιαστεί όσο το δυνατό πιο ανταγωνιστική απέναντι στους Πειραιώτες.

Χωρίς Σιόβα και Τόρες

Ο Μίτσελ την Πέμπτη (16/01) «άστραψε και βρόντηξε» με την απροθυμία των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι παρουσιάστηκαν σοβαροί την Παρασκευή (17/01) και προπονήθηκαν σε αρκετά αυξημένη ένταση, ολοκληρώνοντας έτσι την προετοιμασία τους για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (18/01) με τον Λεβαδειακό. Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν πάρα πολύ με τη μπάλα, κυρίως στην τακτική και την ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ το δίτερμα έγινε στα 3/4 του γηπέδου σε αρκετά υψηλούς ρυθμούς.

Κανονικά συμμετείχαν στο πρόγραμμα όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην φυσικά των Μιγκέλ Τόρες, που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, και Δημήτρη Σιόβα που αναρρώνει από τον τραυματισμό του. Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή η αποστολή για το αυριανό ματς. Αναλυτικά: Μπονγκ, Κάμπελ, Φουστέρ, Ντομίνγκεζ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μέγιερι, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Ρομπέρτο, Σαβιόλα, Σάμαρης, Βάις, Μήτρογλου.

Με Ιντζίδη και Χαραλάμπους

Έτοιμος για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο ο Λεβαδειακός, με τον Νίκο Καραγεωργίου να παίρνει στην αποστολή δυο από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας της Βοιωτίας. Ο Χρήστος Ιντζίδης και ο Ηλίας Χαραλάμπους είναι στην αποστολή του Λεβαδειακού για τη δοκιμασία στο «Γ. Καραϊσκάκης», όχι όμως και οι Ασουνσάο και Βαρέλα που ακόμα είναι ανέτοιμοι. Εκτός για τους Βοιωτούς είναι και οι Στρατηλάτης, Σανγκινέτι, Λυκογιάννης, Ιωαννίδης και ο Μανόλο ο οποίος πέρα από τιμωρημένος είναι και τραυματίας αφού υπέστη ρήξη χιαστών και έχασε το υπόλοιπο της σεζόν.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Πρζιρόφσκι, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Γεωργίου, Μάγκας, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Σκέμπης, Νικολακάκης, Πετράτζι, Ροτζέριο, Καπό, Κονέ, Ορτέγκα, Γιάντσης, Μάντζιος και Βασιλείου.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected