Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Μόνο νίκη για “Πάνθηρες” και “Δικέφαλο”

83dc76f7fc7ca9c0034c4149b9e384ef_LΠανιώνιος και ΠΑΟΚ κοντράρονται στη Νέα Σμύρνη (17:15, Onsports/Novasports 3)με τις δύο ομάδες να θέλουν το τρίποντο για παραπάνω από έναν λόγο.

Βάση αποτελεσμάτων, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με τρεις συνεχόμενες νίκες. Παρόλα αυτά, το κλίμα για την ομάδα του Χουμπ Στέφενς δεν είναι το καλύτερο δυνατό, καθώς μετά τη νίκη με 1-0 επί του Παναιτωλικού η ομάδα του ΠΑΟΚ δέχτηκε αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους που δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την εμφάνιση του συλλόγου.

Έτσι απέναντι στον Πανιώνιο δεν μπορεί να έχει άλλο στόχο εκτός από την κατάκτηση της νίκης που θα τον διατηρήσει σταθερά στη δεύτερη θέση που είναι και ο ρεαλιστικός στόχος της ομάδας.

Από την πλευρά του ο Πανιώνιος βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και δεν έχει νίκη και γκολ στα τελευταία του τρία. Έτσι, θέλει το βαθμό ή τους βαθμούς για να πάρει σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Τόσο ο Τάσος Αυλωνίτης όσο και ο Παύλος Μητρόπουλος ήταν τιμωρημένοι και δεν αγωνίστηκαν με τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, εξέτισαν και είναι στη διάθεση του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Άλλα προβλήματα για τον τεχνικό των «κυανέρυθρων» δεν υπάρχουν.

Η αποστολή: Αραβίδης, Καμπάνταης, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Γιάννου, Μητρόπουλος, Μπούζας, Κωτσαλάς, Κουλουχέρης, Ανέστης, Ντούνης, Παντίδος, Κολοβός, Κούρντι, Λάσνικ, Παπαδόπουλος, Ζαχαράκης, Πάνος.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει σημαντικά προβλήματα. Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς σε συζήτηση με το προπονητικό τιμ δήλωσε ανέτοιμος μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής. Τη θέση του πήρε ο Μάαρτεν Μάρτενς, που έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα και γνωρίστηκε με το υπόλοιπο γκρουπ.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Γλύκο, Γιακουμή, Κίτσιου, Λίνο, Τζαβέλλα, Σπυρόπουλο, Βίτορ, Λάζαρ, Κάτσε, Μαντούρο, Τζιόλη, Γεωργιάδη, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη και Κατσουράνη.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected