Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Μάχη…υπέρβασης στο Αγρίνιο

ab702a0160467b4d0107a0c34a1b01f1_LΠαναιτωλικός και Πανθρακικός συγκρούονται σήμερα στο Αγρίνιο (15:00,Novasports 2), γνωρίζοντας πως έχουν ήδη πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία στη φετινή Super League

Αν κάποιος έλεγε πριν την έναρξη του φετινού Πρωταθλήματος ότι ο Παναιτωλικός και ο Πανθρακικός θα φιγουράρουν στην 8η και 6η θέση της Super League αντίστοιχα, θα τον λέγαμε… τρελό. Έπειτα από 19 αγωνιστικές όμως οι δυο ομάδες έχουν ήδη πραγματοποιήσει την υπέρβαση που αναζητά κάθε σύλλογος τέτοιου βεληνεκούς για να… πάρει τα πάνω του. Σήμερα συγκρούονται στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό να φιλοξενεί την ομάδα της Θράκης στη… μάχη της υπέρβασης!

Χωρίς προβλήματα τα «καναρίνια»

Με τους Σφακιανάκη και Καλί να ακολουθούν πρόγραμμα αποφόρτισης προκειμένου να είναι «μάχιμοι», ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του. Ο Μάκης Χάβος δεν έχει στη διάθεσή του τον Νικολάς Μαρτίνες, ο οποίος προπονήθηκε χθες για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα, ωστόσο δεν είναι έτοιμος ακόμη. Εκτός αποστολής είναι και ο Μάουρο Πόι ο οποίος συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

«Όπλο» της ομάδας του Αγρινίου στη φετινή πορεία της είναι η έδρα, αφού ο Παναιτωλικός παραμένει αήττητος στο σπίτι του, όπου έχει ήδη φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό (0-0), τον Παναθηναϊκό (1-0) και τον ΠΑΟΚ (2-0)! Σε σύνολο 9 εντός έδρας αγώνων μετράει 6 νίκες και 3 ισοπαλίες, διεκδικώντας σήμερα την τρίτη σερί εντός έδρας νίκη του.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Μπικέι, Μπόγιοβιτς, Μπούντιμιρ, Καμαρά, Νταλμά, Γκάλο, Γοδόι, Τζούνιορ, Καλί, Γκόλιας, Θεοδωρίδης, Κούσας, Μελισσάς, Μπακάκης, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Σφακιανάκης, Κουτρομάνος, Στεφανάκος, Ράφαελ.

Με Πασχαλάκη, Μολίνα στο Αγρίνιο!

Με τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματά του ταξίδεψε στο Αγρίνιο ο Πανθρακικός για το δύσκολο ματς, αφού οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Σέρτζιο Μολίνα ακολούθησαν την ομάδα. Οι Θρακιώτες ταξίδεψαν δυο ημέρες νωρίτερα στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η ομάδα, αφού το ταξίδι είναι μεγάλο (646 χιλιόμετρα).

Ο Άκης Μάντζιος είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς (σ.σ. Παρασκευή), η οποία έγινε στο Αγρίνιο και έχει γεμάτο… οπλοστάσιο.

Για τον Πανθρακικό το συγκεκριμένο ματς είναι μια καλή ευκαιρία να δείξει το… κάτι παραπάνω, επιδιώκοντας τη δεύτερη εκτός έδρας ήττα του. Το 2-1 επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο έδειξε πως οι Θρακιώτες δεν παραδίνονται, όπως φάνηκε και στην ήττα με 3-2 στο Περιστέρι από Ατρόμητο. Η ομάδα του Μάντζιου μετράει δυο συνεχόμενες νίκες (1-0 τον Λεβαδειακό, 2-1 την Ξάνθη) και… ψάχνει το «3 στα 3».

Η αποστολή του Πανθρακικού: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Εμπόου, Ρομέου, Ντιόγκο, Μπαικαρά, Κάσες, Ζδράβος – Ρίζος, Λαδάκης, Τριανταφύλλου, Τζάνης, Χασομέρης, Καθάριος, Μολίνα, Μαξίμ και Ιγκόρ.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected