Κατηγορίες
Football League

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Πλησιάζει ο Κοντσίδης

kontsidis

Παίκτης της Αναγέννησης Γιαννιτσών πρέπει να θεωρείται ο 23χρονος στόπερ, Πέτρος Κοντσίδης, σύμφωνα με πληροφορίες του dokari.gr (πιθανότατα υπογράφει την Τρίτη). Ο υψηλόσωμος αμυντικός, που ξεχώρισε το πρώτο εξάμηνο με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου, στο παρελθόν έχει παίξει σε Κ20 Άρη, Μακεδονικό, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αετό Σκύδρας και Οδυσσέα Κορδελιού και θα συνεχίσει σε επίπεδο Football League.

Επίσης, η ομάδα του Θανάση Δημόπουλου άρχισε επαφές με δυο Σέρβους, τον 31χρονο επιθετικό Ζάρκο Λάζετιτς, που έχει παίξει και στη Ρόδο (όπως και στις Μπεζάνια, Παρτιζάν, Βοϊβοντίνα, Σμεντέρεβο) και τον 21χρονο κεντρικό χαφ, Νίκολα Κρισμάρεβιτς (γιος του παλιού παίκτη του ΠΑΟΚ και του Πανιωνίου, Μπόμπαν), που έπαιζε στην Τσουκαρίτσκι (Α΄ Σερβίας). Ο Λάζετιτς είναι εξαιρετική αλλά «αλμυρή» οικονομικά περίπτωση, ωστόσο δεν αποκλείεται η ομάδα της Πέλλας να τον πείσει και να γίνει το «μπαμ».

Στο στόχαστρο είναι και ένας νεαρός Σκοπιανός επιτελικός χαφ (διεθνής με τις Ελπίδες), ενώ εξελίξεις αναμένονται και σε άλλα εγχώρια μέτωπα, όπως με τους Ανδριόπουλο, Ιορδανίδη (κλεισμένοι), Μαλαμή, Πιπινίκα, Μαντζιούνη, Τσαμασλίδη και Σερέτη.

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P