Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Πανιώνιος – Αιγινιακός (3-0) Για 75′ ο Ζούρκος, αλλαγή ο Κυνηγόπουλος

418bb97fc2e38cae663d6c38a3f66dba_LΤο καθήκον του έκανε ο Πανιώνιος ο οποίος φιλοξενώντας τον Αιγινιακό επικράτησε 3-0 για να βρεθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ήττα του Πανιωνίου από τον Αιγινιακό πριν από λίγες ημέρες με 1-0, έφερε μεγάλα προβλήματα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Στον επαναληπτικό όμως, όλα ήταν διαφορετικά για τους Νεοσμυρνιώτες καθώς έκαναν το καθήκον τους, φτάνοντας με άνετο τρόπο στη νίκη με 3-0 για να πάρουν την πρόκριση στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ για μία θέση στα ημιτελικά.

Από το ξεκίνημα οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι για να φτάσουν γρήγορα στο προβάδισμα. Στο 17’ ο Γιάννου εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του Αιγινιακού και με ωραίο σουτ από τα πλάγια άνοιξε το σκορ.

Το βασικό βήμα για την πρόκριση όμως, έγινε στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, όταν και στο 42’ ο Λάζνικ έκανε το δυνατό σουτ με την μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Τόλιου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου δεν ρίσκαρε και προσπάθησε περισσότερο να κρατήσει το μηδέν πίσω. Ο Αραβίδης στο 73’ έχασε τρομερή ευκαιρία για να κάνει το 3-0 και να κλείσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ό,τι δεν κατάφερε ο Αραβίδης όμως, το πέτυχε ο Κούρντι στο 86’ με σουτ στην κίνηση για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα και να δώσει τη μεγάλη πρόκριση στην ομάδα του.

Με το τέλος της αναμέτρησης οι Αραβίδης και Κιβρακίδης ήρθαν στα χέρια με τον τελευταίο να δέχεται την κόκκινη κάρτα και τον Αραβίδη την κίτρινη. Τα επεισόδια μεταφέρθηκαν και στη φισούνα όπου υπήρξε ένταση.

Πανιώνιος : Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Κούρος (73′ Ζαχαράκης), Μητρόπουλος, Κούρντι, Κολοβός (81′ Μπούζας), Λάσνικ (46′ Παντίδος), Αραβίδης, Γιάννου.

Αιγινιακός : Τόλιος, Κιβρακίδης, Σαμαράς, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Ζούρκος (75′ Καρακατσάνης), Δεμηρτζόγλου (55′ Κουτσοσπύρος), Πέντα, Μιτρόβ (84′ Κυνηγόπουλος), Γκέσιος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected