Football League

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Αποχαιρέτησε και ο Χαρμάνας

xarmanas

Ακόμα ένα παίκτη μείον αριθμεί πλέον το ήδη… κουτσουρεμένο ρόστερ της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Aπό την ομάδα της Πέλλας αποχώρησε και ο νεαρός επιθετικός, Άγγελος Χαρμάνας, συνεχίζοντας την αποδυνάμωση και ψάχνοντας τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ηρακλή εντός έδρας βρίσκονται μόλις 14 άτομα για το Θανάση Δημόπουλο και συγκεκριμένα οι Καραογλανίδης, Χατζηλάρι, Παλάσκας, Χατζόγλου, Λαμπάκης, Κάρταλ, Κουρούπης, Τσιάμης, Μπαξεβάνος, Ιβανίδης, Σάρρος, Σιδηρόπουλος, Λυσίτσας, Χατζηστεφάνου.

Η επόμενη εβδομάδα αναμένεται με ενδιαφέρον στην ομάδα της Πέλλας, που πασχίζει να αποκτήσει ενημερότητα, για να ανακοινώσει κάποιους παίκτες που είναι σταντ μπάι (όπως οι Κυριακίδης, Αγγελίδης, Κρινίτσας, Λάζετιτς, Νόβκοβιτς, Κοντσίδης, Ιορδανίδης, ενώ απασχολούν και οι Πιπινίκας, Ανδριόπουλος, Μαλαμής).

Εξάλλου, ο γενικός αρχηγός των κυανόλευκων, Χρήστος Καραογλανίδης (αδερφός του προέδρου Λάκη), με δηλώσεις του τονίζει: «Όσο είμαι εγώ γενικός αρχηγός, δεν επιτρέπω σε κανέναν να μιλά εξ’ ονόματος της Αναγέννησης για κανένα λόγο. Δεν θα ανακατεύεται κανείς, εμείς υπεύθυνοι εμείς για τις μεταγραφές. Ο Θανάσης Δημόπουλος είναι προπονητής μας. Αν φύγουμε εμείς, είναι δικό του θέμα αν κάτσει ή φύγει».

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected