B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική (Α όμιλος) – Το Pre Game της 13ης αγωνιστικής

pre game a2Μετά από ακόμη μία διακοπή για δύο εβδομάδες, ο 1ος όμιλος της Α2 Ερασιτεχνικής επιστρέφει στη δράση με ένα μεγάλο ντέρμπι κορυφής. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Βαρβάρας, όπου ο Αγροτικός Αστέρας (δεύτερος στη βαθμολογία) υποδέχεται τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ Κουλούρας, σε ένα ντέρμπι το αποτέλεσμα του οποίου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση άνοδος.

Οι “πράσινοι” του Σάββα Αβετίδη με νίκη επιστρέφουν στην πρώτη θέση ενώ σε περίπτωση που οι νεοφώτιστοι του Γιάννη Μαντζιαρίδη φύγουν με το “διπλό” από την Αγία Βαρβάρα, θα έχουν κάνει το μεγάλο βήμα για την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική.

Στη…γωνία περιμένει ο Αστέρας Αλεξάνδρειας, που μεταβαίνει στη γειτονική Κορυφή για να αντιμετωπίσει τον τοπικό ΠΑΟ, που συνεχίζει το εντυπωσιακό αήττητο σερί των 10 συνεχόμενων αγώνων. Η ομάδα του Τάσου Χουρσουζίδη αν καταφέρει να “αποδράσει” από την Κορυφή θα κάνει σημαντικό βήμα ενόψει της συνέχειας, κάτι που ισχύει και για τους “ασπρόμαυρους”, που θέλουν τη νίκη για να κυνηγήσουν κάθε ελπίδα για την επιστροφή μετά από τέσσερα χρόνια στην ανώτερη κατηγορία.

Δύσκολη έξοδο από την άλλη πλευρά πραγματοποιεί και ο ΠΑΟ Παλατιτσίων, που μεταβαίνει στη γειτονική Συκιά, σε μία αναμέτρηση ανάμεσα σε ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Νίκη επιζητεί και ο Αλιάκμων Νησελίου στο εκτός έδρας ματς με τον Άρη Παλαιοχωρίου, ενώ το πιο σημαντικό βήμα για την παραμονή θα πραγματοποιήσει η Θύελλα σε περίπτωση που επικρατήσει της ΑΕΚ Καμποχωρίου στο γήπεδο του Σταυρού.

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής 13ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 10.30 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Άρης Παλαιοχωρίου – Αλιάκμων Νησελίου  (1-0)

ΠΑΟ Κορυφής – Αστέρας Αλεξάνδρειας  (3-3)

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – ΠΑΟΚ Κουλούρας  (1-0)

Θύελλα Σταυρού – ΑΕΚ Καμποχωρίου  (1-3)

ΑΟ Συκιάς – ΠΑΟ Παλατίτσια  (0-3)

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected