Κατηγορίες
Basket

Χουάν Κάρλος Ναβάρο – Πρωταγωνιστής σε μία “τρελή” διαφήμιση! (vid)

bc603f39987376eee8d5fa522a7d90fc_LΟ Χουάν Κάρλος Ναβάρο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της Μπαρτσελόνα μέσα στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού. Τι σχέση μπορεί να έχει με μια μπανάνα και ένα… τρελό καλάθι ταυτόχρονα;

Τρελά… καλάθια ο Ισπανός γκαρντ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο Top 16 της Ευρωλίγκας έχει πετύχει ουκ ολίγα στην καριέρα του και το κακό είναι πως το έχει κάνει και κόντρα σε ελληνικές ομάδες και μας έχει πληγώσει σαν… έθνος ανεπανόρθωτα στερώντας μας προκρίσεις και τίτλους τόσο σε συλλογικό όσο και σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Αυτή τη φορά, όμως, δεν πέτυχε αυτός ένα τρελό… καλάθι, αλλά το θαύμασε από έναν αντίπαλό του στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και συμπαίκτη του στην εθνική Ισπανίας! Τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ο οποίος σκόραρε χτυπώντας την μπάλα στο ταμπλό της μίας μπασκέτας για να βρει διχτάκι στο απέναντι καλάθι!

Η… πλάκα της διαφήμισης είναι ότι ο Ροντρίγκεθ βάζει το δύσκολο και χάνει το εύκολο, αφού λίγο μετά αποτυγχάνει να στείλει μια μπανάνα σε σκουπιδοτενεκέ!

Δείτε το βίντεο:

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected