B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική (Β όμιλος) – Το Pre Game της 16ης αγωνιστικής

The_Guide_Pregame_for_Twitter

Τελευταία αγωνιστική για τον μήνα Ιανουάριο στην Α2 Ερασιτεχνική και για τον 2ο όμιλο οι αναμετρήσεις παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, κυρίως για τις ομάδες που θα αγωνιστούν μέχρι τέλους για την παραμονή στην κατηγορία.

Πολύ καθοριστικό ματς διεξάγεται στο ΔΑΚ του Μακροχωρίου όπου η ουραγός Ακαδημία Βέροιας υποδέχεται τον Απόλλων Λυκογιάννης, σε μία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες με τους ίδιους στόχους. Μάλιστα αν οι γηπεδούχοι πάρουν τους τρεις βαθμούς, θα προσπεράσουν τους “κυανόλευκους” στη βαθμολογία, δημιουργώντας έναν απίστευτο…συνωστισμό στις τελευταίες θέσεις.

Στο “τρίποντο” στοχεύουν και οι ΓΑΣ Κοπανού και Μακεδόνας Βέροιας, έχοντας όμως δύσκολο έργο με αντιπάλους τους ΓΑΣ Ροδοχωρίου και ΑΣ Ειρηνούπολης αντίστοιχα, ομάδες δηλαδή που θεωρούνται τα μεγάλα φαβορί για την κατάληψη των δύο θέσεων που οδηγούν στην Α1 Ερασιτεχνική.

Το “στραβοπάτημα” του ΓΑΣ Ροδοχωρίου περιμένει η Δόξα Νάουσας, που αγωνίζεται κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Παναγιωπούλας, ενώ χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό είναι τα δύο παιχνίδια που συμπληρώνουν το πρόγραμμα, σε Μονόσπιτα και Επισκοπή αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Ακαδημία Βέροιας – Απόλλων Λυκογιάννης  (0-2)

ΓΑΣ Κοπανού – ΓΑΣ Ροδοχωρίου  (1-2)

Ολυμπιακός Νάουσας – Δόξα Νάουσας  (0-1)

Μακεδόνας Βέροιας – ΑΣ Ειρηνούπολης  (0-5)

Ελπίδα Μονοσπίτων – ΑΕΠ Βέροιας  (2-2)

Κεραυνός Επισκοπής – Θύελλα Στενημάχου  (0-4)

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 2ου ομίλου

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected