Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εθνικός Σιδηροκάστρου – Διγενής Λακκώματος (3-2) Σκόρερ ο Παπαστεργίου!

sidirokastro-11959Ένα ηχηρό μήνυμα παραμονής έστειλε ο Εθνικός Σιδηροκάστρου ο οποίος όντας αρκετά εντυπωσιακός στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κατάφερε και κέρδισε με 3-2 τον δυνατό Διγενή Λακκώματος παίρνοντας ακόμη μία βαθμολογική ανάσα, ενώ ξεκαθάρισε με εμφατικό τρόπο πως θα παλέψει μέχρι τέλους για να αποφύγει τα χειρότερα.

Με σύμμαχο την ψυχολογία όπως είχαμε σημείωσε και πριν το παιχνίδι, αλλά και με αρκετές επιστροφές βασικών παικτών, ο Εθνικός του Σάκη Καρυπίδη μετρά εφτά βαθμούς στα τρία τελευταία παιχνίδι και μπορεί να ευελπιστεί σε καλύτερη συνέχεια. Τουλάχιστον να πάρει όσους βαθμούς «πέταξε» στον α’ γύρο!

Με τον Γαβριηλίδη να κατεβάζει σε πολλές περιπτώσεις τα ρολά, την επίθεση να πετάει φωτιές και την ομάδα να δείχνει χαρακτήρα και μέταλλο την στιγμή που έμεινε με 9 παίκτες, ο Εθνικός Σιδηροκάστρου δεν μπορούσε να χάσει αυτό το παιχνίδι!

Μόλις στο 6′ ο Παπαστεργίου είδε την προσπάθεια του να σταματάει στο δοκάρι. Στο 23′ σε αντεπίθεση ο Μεντής έκανε το 1-0 με πλασέ μετά από σέντρα του Μουτεσίδη πετυχαίνοντας το 1ο του γκολ με τη νέα του ομάδα και στο 30′ ο Παπαποστόλου κέρδισε πέναλτι από την ανατροπή του Πρόβατου ο οποίος αποβλήθηκε και με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Γιάννης Παπαποστόλου ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά τον νίκησε ο Γαβριηλίδης. Στο 38′ μετά από λάθος του Ορφανού, ο Παπαστεργίου με πλασέ έκανε το 2-0 για τους Σερραίους, ενώ στο 49′ ο Μουτεσίδης με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Παπαστεργίου από τον Δραγανίδη, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ξαναμπούν στο ματς και στο 82΄ ο Παπαποστόλου με κεφαλιά μείωσε σε 3-1 σε σέντρα του Μιχάλη. Το επόμενο λεπτό ήρθε το τελικό 3-2, με διαγώνιο σουτ του Βιτλή, ενώ λίγο μετά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μουτεσίδης.

Εθνικός Σιδηροκάστρου : Γαβριηλίδης, Τσιντσάρης, Πετρίδης (70′ Πασούδης), Πρόβατος, Αμπαδίνης, Τσεμπερίδης, Αϊβαζίδης, Μεντής (84′ Παρούκας), Παπαστεργίου, Μουτεσίδης, Μπουζούρας (46′ Τσατμάς).

Διγενής Λακκώματος : Παπαβασιλείου, Μπίκας (69′ Σαραγιώτης), Σπανός (36′ Κωστικίδης), Ορφανός (46′ Αθανασιάδης), Μανουσαρίδης, Δραγανίδης, Βιτλής, Γεωργιάδης, Στασινόπουλος, Μιχάλης, Παπαποστόλου.

*serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected