Κατηγορίες
Super League 1

SCODA Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα (0-3) Για ένα ημίχρονο ο Βασιλακάκης

dae44453817abc7afe1db6c8875dd1bf_LΕπιβλητική εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΠΑΣ Γιάννινα στα Πηγάδια, υποχρεώνοντας την Ξάνθη σε ήττα με 3-0.

Οι Τζημόπουλος, Κοροβέσης και Ίλιτς σκόραραν για τον «Άγιαξ της Ηπείρου», ενώ είχαν δοκάρι οι Κοροβέσης και Γιάκος. Δοκάρι είχε και η Ξάνθη σε φάουλ του Μάνταλου, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει πολλές φορές την εστία του Βελλίδη για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

Ορεξάτος ξεκίνησε ο ΠΑΣ Γιάννινα το παιχνίδι, παρόλο που δεν είχε για… γραφειοκρατικούς λόγους τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο του. Στο 7’ ο Κοροβέσης είχε δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Τζημόποτυλος έκανε το 0-1. Η Ξάνθη επιχείρησε να απαντήσει, αλλά στο 31’ ο Κοροβέσης μετά από ασίστ του Τσουκαλά έγραψε το 0-2. Οι γηπεδούχοι δεν έδειχναν ικανοί να αντιδράσουν, με τους Ηπειρώτες να ελέγχουν τον ρυθμό.

Στο δεύτερο μέρος η Ξάνθη προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι και απειλούσε, ενώ είχε δοκάρι στο 56’ σε φάουλ του Μάνταλου. Και σε μια αντεπίθεση για τον ΠΑΣ στο 59’, ο Στρούνα πάσαρε στον Ίλιτς κι εκείνος έγραψε το 0-3. Η Ξάνθη πίεζε για να μπορέσει να απειλήσει, όμως δεν μπορούσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να σκοράρει. Οι Γιαννιώτες προσπαθούσαν να βγουν σε αντεπίθεση και είχαν δοκάρι με τον Γιάκο στο 74’, ενώ όσο κυλούσαν τα λεπτά, σιγούρευαν τη νίκη τους.

Ξάνθη : Τσέμα, Παΐτο, Γούτας (70’ Τριάδης), Χοσέμι, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Γκαρσία (46’ Βασιλακάκης), Μάνταλος, Σολντάνι, Κάλβο (46’ Μαρίν), Σολάρι

ΠΑΣ Γιάννινα : Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Στρούνα, Μπέριος, Τσουκαλάς, Γιάκος (86’ Αυγενικού), Κοροβέσης, Ακόστα (74’ Ντάσιος), Ίλιτς (82’ Κυβελίδης)

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected