Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΣ Πατρίδας – ΑΕ Κυδωνέας 2-0

securedownloadΤο…χρέος του έκανε ο ΑΣ Πατρίδας επικρατώντας με 2-0 της ΑΕ Κυδωνέας, αναμέτρηση που διεξήχθη στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής.

Σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποιοτικό παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να το καταφέρνουν. Μοιραία το παιχνίδι πήγε στη δύναμη, με τους φιλοξενούμενους να αντέχουν το σερί επιθέσεων των παικτών της Πατρίδας.

Στο δεύτερο μέρος,  οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία στο 46′ να μπουν μπροστά στο σκορ, ωστόσο το πέναλτι που εκτέλεσε ο Σιδηρόπουλος Θ. έφυγε ψηλά άουτ. Εντούτοις οι παίκτες του Χρήστου Παναγιωτίδη δεν πτοήθηκαν, πίεσαν τον αντίπαλο και τρία λεπτά αργότερα άνοιξαν το σκορ με τον Κώτελη και στο 72′ με τον διαμόρφωσαν το τελικό 2-0 με τον Μωυσίδη.

Στο 75′ η ομάδα της Κωδωνιάς έχασε μοναδική ευκαιρία να μειώσει το σκορ αλλά το σουτ που πραγματοποίησε ο Τάσσιος έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Μοτσιόπουλου, ο οποίος με εκπληκτική απόκρουση έστειλε τη μπάλα κόρνερ.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Μαντάκης, με βοηθούς τους κ.κ. Καραιωσήφ και Σαρηγιαννίδη.

Συνθέσεις

ΑΣ Πατρίδας : Μοτσιόπουλος, Σιδηρόπουλος Ν. (46′ Δημούλας), Ταχματζίδης (81΄ Ντινόπουλος), Ορφανίδης, Παπαδόπουλος, Κώτελης, Μωυσίδης, Σιδηρόπουλος Θ. (75′ Τριανταφυλλίδης), Χατζηνικολάου, Λασκάρογλου, Τσιρέλας

ΑΕ Κυδωνέας : Ρέτσι, Αδάμος, Γκαλτσίδης Β., Τόζογλου, Γκαλτσίδης Ι. (72′ Αζγαούροφ), Τάσσιος, Χουσεϊνογλου, Δρακούλης (82′ Καραντουλάμας), Παρασκευάς (56′ Γιοβανίδης), Παυλίδης, Γατόπουλος

*Με στοιχεία από δελτίου τύπου ΑΣ Πατρίδας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected