Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

1ο ALL STAR GAME Ερασιτεχνών – Ανακοίνωση

ALL_STAR_LOGO_11Το Imathia Sports News διοργανώνει φέτος το 1ο ALL STAR GAME των Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, με τη συμμετοχή παικτών που επιλέγονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τους αναγνώστες και τους φίλους του ποδοσφαίρου στην Ημαθία. Ήδη οι 33 από τους 36 συνολικά παίκτες έχουν ήδη ξεχωρίσει μέσα από τις εβδομαδιαίες ψηφοφορίες για την ανάδειξη των MVP κάθε αγωνιστικής αλλά και με την διαδικασία επιλογής παικτών από την Α2 Ερασιτεχνική, έξι από τους οποίους θα συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή!

“Κόντρα” γαλανόλευκων η αναμέτρηση!

fanelaethnikieuro2012_975174118

Οι φανέλες των 36 ποδοσφαιριστών, που θα συμμετέχουν στον αγώνα θα έχουν το χρώμα της εθνικής μας ομάδας! Η “γαλάζια” ομάδα θα φορά άσπρο παντελονάκι και γαλάζια φανέλα ενώ η “λευκή” το αντίθετο, ως ελάχιστος φόρος τιμής στη σημαία και στην πατρίδα μας. Το λογότυπο του All Star Game ήδη βρίσκεται στη διαδικασία της δημιουργίας και θα εκτυπωθεί στο ύψος του στήθους στη φανέλα, ενώ θα υπάρχει και αριθμός στο πίσω μέρος.

Η διαδικασία επιλογής των παικτών

Οι 36 ποδοσφαιριστές θα χωριστούν σε δύο ομάδες των 18 και η επιλογή θα γίνει λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα! Ο κάθε προπονητής με τη βοήθεια του μικροφώνου θα επιλέγει τον ποδοσφαιριστή της αρεσκείας του εναλλάξ με τον συνάδελφο του, ενώ η επιλογή των αριθμών για κάθε παίκτη θα γίνεται τυχαία αμέσως μετά τη διαδικασία της δημιουργίας των ομάδων.

Ημερομηνία και γήπεδο

Η μεγάλη γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας ορίστηκε για την Μεγάλη Τρίτη 15/4 και ώρα 15.00, στο Δημοτικό Γήπεδο της Κουλούρας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected