Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Κύπελλο Ερασιτεχνών – Η κλήρωση της ημιτελικής φάσης

1877ed1b5846f02bcae0be6d42812bdd_XLΠραγματοποιήθηκε πριν λίγα λεπτά, η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ημαθίας, την οποία μπορούσατε να παρακολουθήσετε ζωντανά από το Imathia Sports News. Η κληρωτίδα έπαιξε και πάλι το δικό της…παιχνίδι, καθώς προέκυψε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και τον Αχιλλέα Νάουσας, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19/2 στις 15.00 στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας.

Την ίδια μέρα και ώρα θα διεξαχθεί ο άλλος ημιτελικός ανάμεσα στην ΑΕ Καψόχωρας και τον Άτλα Ζερβοχωρίου, σε μία αναμέτρηση που δίνει την ευκαιρία στους δύο αντιπάλους να συμμετέχουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Θυμίζουμε πως τα ματς είναι νοκ-άουτ και το ζευγάρι που θα προκύψει, θα αναμετρηθεί στον Μεγάλο Τελικό της 5ης Μαρτίου 2014, που φέτος παρουσιάζει μία ξεχωριστή ιδιομορφία, ανάλογα με το ζευγάρι που θα προκύψει. Αν στον τελικό προκύψουν αντίπαλοι από την ευρύτερη περιοχής της Νάουσας, ο τελικός θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ της πόλης (Αχιλλέας Νάουσας – Άτλας Ζερβοχωρίου), από την περιοχή του Ρουμλουκιού (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΑΕ Καψόχωρας) στο ΔΑΚ της Αλεξάνδρειας και σε κάθε άλλη περίπτωση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Άτλας Ζερβοχωρίου ή Αχιλλέας Νάουσας – ΑΕ Καψόχωρας).

Ο Κυπελλούχος Ημαθίας μπορεί να δηλώσει συμμετοχή και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος, που ξεκινά στις 19/3, με τη συμμετοχή και φέτος να είναι προαιρετική. Όπως ανακοινώθηκε, τα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική, με τη συμμετοχή του πρωταθλητή της Α1 Ερασιτεχνικής, θα ξεκινήσουν στις 11/5/2014.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected