Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πανσερραϊκός – Κιλκισιακός (1-0) Αλλαγή ο Τριανταφυλλίδης (vid)

fcad34dd88d12f2a7350776dfe009bfb_LΜε… λυτρωτή τον Γκάγκα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Πανσερραϊκός λύγισε την αντίσταση του Κιλκισιακού στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου στην Γ’ Εθνική.

Η ομάδα των Σερρών ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έχασε απίστευτες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ από την αρχή του αγώνα, καθώς στο 5’ η κεφαλιά του Κωνσταντινίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 76’ ο Μιλένκοβιτς εκτέλεσε απ’ ευθείας το φάουλ, αλλά η μπάλα χτύπησε και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το πλασέ του Γαλακτερού στο 90’. Ωστόσο, πέντε λεπτά αργότερα, ο Γκάγκας με σουτ μέσα από την περιοχή, έκανε το 1-0.

Πανσερραϊκός : Τοπαλίδης, Γαλακτερός, Τσαούσης, Γκάγκας, Μιλένκοβιτς, Ρούμπος, Σ.Τσιμίκας, Γιαννόπουλος (66΄ Μπονέρης), Κ.Τσιμίκας (52΄ Γεωργιάδης), Κωνσταντινίδης, Γκόγκας (22΄ λ.τρ. Κράββαρης).

Κιλκισιακός : Μπαντής, Μάντζιος, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Καρυπίδης, Αμανατίδης, Σαβελίδης, Καρανδρέας (53΄ Τζεβελέκης), Μπελίτσας, Παντελιάδης (82΄ Τριανταφυλλίδης), Μπιτζικόπουλος (46΄ Αϊβαζίδης).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected