Γ Εθνική / Τοπικά

ΠΑΟ Κοσμίου – Αγροτικός Αστέρας (0-2) Για 90′ ο Βοργιατζίδης

3a6ed48de32e2ddb90d9cfb94cc07492_LΧωρίς… στάσεις στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ο Αγροτικός Αστέρας, ο οποίος πέρασε και από το Κόσμιο, επικρατώντας 2-0 του τοπικού ΠΑΟ.

Οι «σταχυοφόροι» μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 25’ όταν ο Κρυστάλλης έκανε το σουτ, ο Παπαβασιλείου απέκρουσε και έπειτα από κόντρα στον Ταμάμη η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Στο 39’ ο Καπίας πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Στο 60’ ο Αλεξάντροβιτς διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων, ενώ στο επόμενο λεπτό, ο Βελλίνης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Μπεκιάρη στο 91’.

ΠΑΟ Κοσμίου : Παπανικολάου, Βοργιατζίδης, Καπετάνος (79’ Μαλπένης), Ταμάμης, Παναγιωτόπουλος, Ζουμάρης, Μουστάκας, Αθανασίου, Μόσχος, Φωτιάδης (65’ Διαμαντόπουλος), Ζαράκης (36΄Κουτσός).

Αγροτικός Αστέρας : Ταταρίδης, Καραντασιάδης, Τριανταφυλλίδης, Σαμουηλίδης, Καπίας, Κουκουλέκης, Χατζηλιάδης, Παπαδόπουλος, Κρυστάλλης (56’ Λαζαρίδης, Αλεξάντροβιτς (65’ Μπεκιάρης), Βελλίνης (70’ Θεοδωρίδης).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected