Β ΕΠΣ Ημαθίας

Β Ερασιτεχνική – Το Pre Game της 21ης αγωνιστικής

show_pregame111

Με την 21η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο το πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής, μίας κατηγορίας που έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως η πιο αμφίρροπη των τελευταίων ετών, τόσο λόγω της ανόδου έξι ομάδων στην Α2 όσο και των πολλών ποιοτικών συλλόγων που συμμετέχουν σ” αυτή. Τα παιχνίδια της αυριανής μέρας είναι εξαιρετικής σημασίας για τους διεκδικητές της ανόδου, ενώ σε Άραχο, Βεργίνα και Πατρίδα οι αναμετρήσεις μπορούν να χαρακτηριστούν…φωτιά!

Η πρωτοπόρος Δόξα Λιανοβεργίου με τρεις ακόμη βαθμούς γίνεται η πρώτη ομάδα της κατηγορίας που εξασφαλίζει τη μαθηματική άνοδο, ωστόσο η αναμέτρηση με την Πατρίδαστην έδρα των «κιτρινόμαυρων» είναι εξαιρετικής δυσκολίας. Η ομάδα του Χρήστου Παναγιωτίδη βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας και ισοβαθμεί με τον Μακεδονικό Πλατάνου, που την ίδια ώρα πραγματοποιεί επικίνδυνη έξοδο στη Βεργίνα, κόντρα σε μία ομάδα που αποκλειστικός της στόχος είναι η νίκη.

Εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι αναμένεται και στον Άραχο όπου η Ποντιακή Νεολαία θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κούραση του Εθνικού Ράχης, που αντιμετώπισε στο εξ αναβολής αγώνα της Τετάρτης τον ΑΟ Μαρίνας. Η ομάδα του Βασίλη Μισαηλίδη μεταβαίνει στον Τρίλοφο για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ερμή ενώ το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση του γηπέδου των Γεωργιανών, όπου ο Ηρακλής υποδέχεται τον ουραγόΜακεδονικό Επισκοπής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής 21ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.30 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Ποντιακή Νεολαία Άραχου – Εθνικός Ράχης  (2-3)

Ηρακλής Γεωργιανών – Μακεδονικός Επισκοπής  (6-0)

Ακαδημία Μακροχωρίου – ΑΕ Σφηκιάς  (0-0)

ΜΑΣ Βεργίνα – Μακεδονικός Πλατάνου  (0-3)

ΑΣ Πατρίδας – Δόξα Λιανοβεργίου  (1-2)

Ερμής Τριλόφου – ΑΟ Μαρίνας  (0-3)

Ρεπό : ΑΕ Κυδωνέας

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της Β Ερασιτεχνικής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected