Κατηγορίες
Football League

Football League – Δεν καταλαβαίνει τίποτα η Κέρκυρα…

e391f685a6ee46bcbfc5c637fb9bd4d2_LΑκόμη μια νίκη πέτυχε η Κέρκυρα, συνεχίζοντας την τρελή της πορεία, καθώς επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα 1926, χάρη σε δύο τέρματα του Μπαλντοβαλίεφ.

Καλό ρυθμό είχε το παιχνίδι από το ξεκίνημα, με την Κέρκυρα στο 7’ να εκμεταλλεύεται αδράνεια της άμυνας του Απόλλωνα 1926 και ο Μπαλντοβαλίεφ με σουτ έκανε το 1-0. Ο Σουάνης είχε στη συνέχεια μια επικίνδυνη φάση, ενώ οι Πόντιοι σε λίγες στιγμές κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί. Στο 34’ ο Μπαλντοβαλίεφ με κεφαλιά, μετά από αδυναμία των «ροσονέρι» να απομακρύνουν την μπάλα, έκανε το 2-0. Η καλύτερη στιγμή για τον Απόλλωνα στο πρώτο μέρος ήταν η προβολή του Ναλμπάντη στις καθυστερήσεις που πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετά λάθη και φάουλ. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Μπερντέν σε κεφαλιά του Σουάνη στο 55’, αλλά ο διαιτητής το θεώρησε ακούσιο. Στα τελευταία λεπτά ο Απόλλων ανέβασε στροφές και πίεζε για ένα γκολ. Όμως ο Βρονταράς ήταν παρών όποτε χρειάστηκε. Πέναλτι σε χέρι του Ραπτάκη ζήτησε και η ομάδα της Καλαμαριάς στο 83’, αλλά και πάλι ο διαιτητής δεν καταλόγισε την παράβαση. Το 2-0 δεν άλλαξε ως το τελευταίο σφύριγμα, με τους Φαίακες να πανηγυρίζουν μια ακόμη νίκη.

Κέρκυρα : Βρονταράς, Γκόμεζ, Παππάς, Ραπτάκης, Βλάχος, Ναγιάρ (57’ Καραγιαννίδης), Ανδρεόπουλος, Σουάνης, Ζορμπάς (74’ Καραδέμητρος), Γυφτοκώστας (81’ Τσαουσάι), Μπαλντοβαλίεφ

Απόλλων 1926 : Καρατζιοβαλής, Τσερκέζος, Λιόνης, Κισκαμπάνης, Μπερτέν, Τζανδάρης, Μωυσίδης (61’ Καθάριος), Παρμαξίδης (46’ Βέργος), Πέλκας, Πόποβιτς (67’ Βλάχος), Ναλμπάντης

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected