Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τρίκαλα – Η “πρώτη” Μπεριτζά

0d74b5ceee4cc3e30f816d4cff1ffea1_LΔουλειά έπιασε ο Τάσος Μπεριτζάς τη Δευτέρα στα Τρίκαλα, κάνοντας την πρώτη του προπόνηση.

Άμεσος συνεργάτης του στους «κυανέρυθρους» είναι ο Παναγιώτης Γάλλος, ο οποίος κάθισε στον πάγκο την Κυριακή στη νίκη επί του Μαχητή Τερψιθέας.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο site του συλλόγου, ο Μπεριτζάς τόνισε: «Ήρθα σε μια ομάδα και μια πόλη που έχει μεγάλη ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του σωματείου για την ευκαιρία που μου δίνει να εργαστώ στα Τρίκαλα και εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω σήμερα με τα παιδιά. Δεν είναι ώρα για πολλά και μεγάλα λόγια. Στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας.

Παρακολούθησα την ομάδα στην Τερψιθέα, έχει πολύ ταλέντο, ποιότητα και είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Σε αυτό φυσικά έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης ο Παναγιώτης Γάλλος που είναι πραγματικός ήρωας και έχει αποδείξει πως είναι πάντα δίπλα στο πλευρό της ομάδας.

Την Κυριακή που μας έρχεται δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις γι’ αυτό και θα δώσουμε πιθανότατα κάποιο φιλικό παιχνίδι. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα κάνουμε προπονήσεις (πλην της Τρίτης που θα έχει ρεπό) και θα προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected