Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Κύπελλο Ερασιτεχνών – Το Pre Game των ημιτελικών

Κύπελλο ΕΠΣΏρα Κυπέλλου στην Ημαθία και η “καρδιά” του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου χτυπά την Τετάρτη 19/2 σε δύο γήπεδα του νομού, όπου διεξάγονται οι νοκ άουτ ημιτελικοί, από τους οποίους θα προκύψει το ζευγάρι του Μεγάλου Τελικού. Οι ομάδες που θα προκριθούν, θα αναμετρηθούν για το τρόπαιο στις 5 Μαρτίου 2014 και σε έδρα που θα επιλεγεί ανάλογα με το ποιες θα είναι αυτές που θα προκύψουν από τα αυριανά ματς.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Ρουμλούκι, όπου διεξάγονται αμφότεροι οι αγώνες για την ημιτελική φάση του θεσμού. Στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, ο πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Αχιλλέα Νάουσας που εμφανίζεται αισθητά βελτιωμένος μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και την από κοινού καθοδήγηση των Μερκούρη Καραλιόπουλου και Κώστα Τουμαρά. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Σάκη Παγγούρα συνεχίζει την προέλαση στο πρωτάθλημα και με τη διαφορά στους 10 βαθμούς από τον δεύτερο Φίλιππο Μελίκης, θεωρείται απίθανο να χάσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Το άλλο ματς διεξάγεται μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά και συγκεκριμένα στην Καψόχωρα όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Άτλα Ζερβοχωρίου, σε μία αναμέτρηση ανάμεσα σε συλλόγους που για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα συμμετέχουν στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Τόσο ο Χρήστος Τερζίδης όσο και ο Νίκος Ξανθόπουλος προετοίμασαν τις ομάδες τους με στόχο την πρόκριση στον τελικό και αναμένεται ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ματς από κάθε άποψη. Δείτε στα παρακάτω βίντεο στιγμιότυπα από τα αντίστοιχα παιχνίδια πρωταθλήματος :

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Αχιλλέας Νάουσας 2-1

ΑΕ Καψόχωρας – Άτλας Ζερβοχωρίου  1-0

δείτε επίσης στιγμιότυπα από τον περσινό ημιτελικό ανάμεσα στον Νηρέα και το Νεόκαστρο

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected