Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
K20 - K17 - K15

ΟΦΗ Κ20 – Ολυμπιακός Κ20 (1-1) Για 90′ ο Τούφας

τουφαςΙσόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων Νέων Κ20 του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού στο γήπεδο της ΕΓΟ Ηρακλείου, για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Super League.

Η ομάδα του Δημήτρη Βολονάκη πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση και είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Οι μικροί της Κρητικής ομάδας περιόρισαν τα «ατού» των ερυθρολεύκων και ενώ κέρδιζαν μέχρι το 85′ με 1-0, από μια άτυχη στιγμή δέχτηκαν την ισοφάριση μένοντας τελικά στο 1-1 με τον Ολυμπιακό.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε  στο 49′ όταν ο Μαραθιανός με πέναλτι άνοιξε το σκορ. Ο Ολυμπιακός πίεσε στη συνέχεια και κατάφερε τουλάχιστον να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Λάτσι στο 83′, σώνοντας κάπως την κατάσταση, αφού έτσι όπως εξελίχτηκε ο αγώνας, ακόμα και ο ένας βαθμός ήταν επιτυχία.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του τεχνικού του ΟΦΗ Δημήτρη Βολονάκη, ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει κάνει σημαντική δουλειά όλα αυτά τα χρόνια που είναι τεχνικός των Νέων και η οποία δουλειά τη φετινή χρονιά αποδίδει καρπούς και φαίνεται επιπλέον και απ’ το ότι η Κ20 του ΟΦΗ φιγουράρει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, ισόβαθμη με τον Παναθηναϊκό.

ΟΦΗ: Γιαγκιόζης, Μπολάκης, Τούγλης, Δαμιανάκης, Χύζι, Γκαϊτάν, Μανιδάκης, Μπαμπουλάκης (88′ Σακλαμάκης), Μαραθιανός, Κυζιρίδης (71′ Μπάμπης), Χρηστάκης (56′ Παπαδιός).

Ολυμπιακός : Στρέζος, Βολονάκης, Τούφας, Μακροστέργιος, Βούρος, Παπασάββας, Σιώπης, Νασιακόπουλος (66′ Σάλιακας), Γαρεφαλάκης, Λάτσι, Ιγνατίδης (58′ Ρέντζης)

*football-academies.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected