Κατηγορίες
Football League

Ζάκυνθος – Δόξα Δράμας (3-0) Για 74′ ο Πετράκος, 90′ ο Γελαδάρης

dde8fea849a15a56306c0f30f99c54bb_LΣε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ματς στη Ζάκυνθο κόντρα στη Δόξα Δράμας η νησιωτική ομάδα όπου επικράτησε με 3-0.

Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν καλύτεροι και υποχρέωσαν τους “μαυραετούς” στην όγδοη συνεχόμενη ήττα τους. Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και το μόνο που είχε να… προσφέρει στους θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο ήταν το γκολ του Μπίρη στο 44′ με δυνατό σουτ.

Στην επανάληψη η βροχή που άρχισε να πέφτει “χάλασε” το ματς και οι ομάδες αδυνατούσαν να βρουν τον ρυθμό που ήθελαν. Η Ζάκυνθος όμως κατάφερε να πετύχει στο τελευταίο δεκάλεπτο άλλα δυο γκολ και να σφραγίσει τη νίκη.

Στο 81′ ο Χιράλδο μπήκε στην περιοχή και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δαύκου, ενώ στο 89΄ ο ίδιος παίκτης πέτυχε το δεύτερο του προσωπικό του τέρμα και τρίτο της νησιωτικής ομάδας.

Ζάκυνθος : Τσουκαλάς, Μπίρης, Στασινόπουλος, Αποστόλου, Τσερκουετάνι, Οικονόμου, Σκαθαρούδης, Όττα (51΄ Χιράλδο), Ρούγιοβιτς (58′ Βλαχοκυριάκος), Πετράκος (74′ Πέττας), Σολφερίνο
Δόξα Δράμας : Δαύκος, Γελαδάρης, Σμίλιανιτς, Βλασόπουλος, Μπουτζίκος (55′ Χιντασέλι), Διαμαντόπουλος (88′ Κανετίδης), Περσίδης (66′ Ετόφ), Σιάμπος, Μοσχάκης, Στεργιανός, Θεοδωρέλλης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected