Κατηγορίες
Super League 1

Ατρόμητος – SKODA Ξάνθη (2-0) Για 65′ ο Βασιλακάκης

190304Στην άκρη του μυαλού του καταχώνιασε το σοκ απ’ τη σύλληψη του Γιώργου Σπανού ο Ατρόμητος. Παραμερίζοντας την αναπόφευκτη αναταραχή, οι Περιστεριώτες παρέμειναν σοβαροί και καθάρισαν για πλάκα (2-0) τη SKODA Ξάνθη.

Τα γκολ των Λαζαρίδη (34’) και Νάστου (90’+1’) υπέγραψαν την άνετη νίκη της ομάδας του Παράσχου, που επέστρεψε στις νίκες και πέρασε -έστω και προσωρινά- στη δεύτερη της βαθμολογίας.

Το ματς 

Το σώμα των παικτών του Ατρομήτου βρισκόταν στο Περιστέρι. Το μυαλό τους ωστόσο -αναπόφευκτα- βρισκόταν στο θέμα του Γιώργου Σπανού. Φανερά επηρεασμένοι απ’ την προφυλάκιση του προέδρου και ιδιοκτήτη, οι Περιστεριώτες χρειάστηκαν κάποιο χρόνο για να βρουν το ρυθμό τους. Αν και δε χρειάστηκαν καθόλου χρόνο για ν’ απειλήσουν (με ευκαιρία του Ναπολεόνι μόλις στο 2’).

Μετά λοιπόν από ένα ημίωρο όπου τράκαραν στο αμυντικό τείχος της Ξάνθης και αφότου ο Κυριακίδης βγήκε νικητής και στη δεύτερη μονομαχία με τον Ναπολεόνι (ενστικτώδης απόκρουση σε πλασέ στην κίνηση), οι Περιστεριώτες βρήκαν λύση. Με τον Λαζαρίδη να βρίσκεται στο σωστό τόπο, το σωστό χρόνο (έπειτα από κεφαλιά του Φυτανίδη στο κόρνερ) και να δικαιώνει την υπεροχή τους.

Κι ενώ θα περίμενε κανείς το γκολ να βγάλει τους φιλοξενούμενους απ’ το καβούκι τους, αυτοί συνέχιζαν να αντιδρούν με ρυθμούς… χελώνας. Αντί λοιπόν να ψάχνουν την ισοφάριση, θα πρέπει να νιώθουν τυχεροί που δε σχόλασε νωρίτερα ο γάμος. Σε καλές ευκαιρίες του Ατρομήτου (κεφαλιά Καραμάνου, υπέροχο σόλο Γιαννούλη και δυνατό σουτ Ούμπιντες) που είτε σταμάτησαν στον Κυριακίδη, είτε… σφύριξαν δίπλα του.

Το μοιραίο ωστόσο για τους ακρίτες απλά καθυστέρησε. Γιατί παρέμεναν ακίνδυνοι. Δεν μπορούσαν να ξεμυτίσουν απ’ την περιοχή -ούτε μετά την είσοδο των Μαρέν και Σουάρες. Και όταν το έκαναν, έμοιαζε ανά πάσα στιγμή πιθανό να τιμωρηθούν απ’ τον Ατρόμητο. Όπως έγινε τελικά στις καθυστερήσεις, με τον Νάστο να εκμεταλλεύεται τη… μοναξιά του στην περιοχή και να σφραγίζει την επιστροφή του Ατρομήτου στις επιτυχίες.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Παπαδόπουλος (66′ Μπρίτο), Δημούτσος, Ούμπιδες, Πίτου Γκαρσία, Καραμάνος (90’+2′ Φάμπιο), Ναπολεόνι (84′ Μπαλλας)

Ξάνθη (Νίκος Κεχαγιάς): Κυριακίδης, Βασιλακάκης (65′ Σουάρες), Γούτας, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Τριάδης (55′ Μαρίν), Μάνταλος, Ράνος (70′ Σολάρι), Κάλβο, Ντε Γκούζμαν

*sport-fm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected