Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) – Ορίστηκε το ματς του Πυργετού!

pyrgetos-e1391177300677Αλλαγή δεδομένων είχαμε αναφορικά με το παιχνίδι του Πυργετού με τον Αμπελωνιακού. Ενώ αρχικά δεν είχαν οριστεί διαιτητές από την ΚΕΔ και η αναμέτρηση δε θα διεξάγονταν λόγω αδυναμίας του Πυργετού, τελικά το μεσημέρι της Πέμπτης η διαιτητική τριάδα ορίστηκε κανονικά. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι και το ματς θα γίνει σίγουρα. Ουσιαστικά ο μη ορισμός διαιτητών στο Πυργετός-Αμπελωνιακός δεν έγινε κατόπιν ενημέρωσης της ΕΠΟ από τον Πυργετό, αλλά αυτοβούλως θεωρώντας ότι εφόσον δεν κατέβηκε σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια δε θα κατέβει και σε τρίτο.

Όμως μέχρι και αυτή την ώρα επίσημο έγγραφο από την ομάδα του Κάτω Ολύμπου δεν έχει σταλεί αφού γίνεται προσπάθεια να μαζευτούν τα χρήματα που απαιτούνται ώστε το παιχνίδι να γίνει κανονικά και να μην υπάρξει οριστική αποβολή του Πυργετού από το πρωτάθλημα. Για αυτό και η ΕΠΟ σήμερα κάνει λόγω για «ορθή επανάληψη» παραδεχόμενη το λάθος της.  Διαιτητής ορίστηκε ο Νίκος Θεοδωρόπουλος από την Πέλλα.

Εάν τελικά το παιχνίδι διεξαχθεί όπως γίνεται αντιληπτό θα αναβληθεί το προγραμματισμένο για το μεσημέρι του Σαββάτου φιλικό ανάμεσα στον Αμπελωνιακό και την ΑΕΛ.

*sportlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected