Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το Pre Game της 24ης αγωνιστικής

images

Πρώτη αγωνιστική για τον μήνα Μάρτιο και εν μέσω αποκριάτικης διάθεσης, η Α1 Ερασιτεχνική συνεχίζεται το Σάββατο 1/3 με την 24η αγωνιστική του προγράμματος. Η πρωτιά έχει ουσιαστικά κριθεί με τους 10 βαθμούς διαφορά του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας από τον δεύτερο Φίλιππο Μελίκης και το ενδιαφέρον μεταφέρεται στην ουρά για το ποιες ομάδες θα ακολουθήσει την ΑΕ Αλεξάνδρειας στην Α2 Ερασιτεχνική. Ας δούμε τα παιχνίδια που περιλαμβάνονται στην αυριανή 24η αγωνιστική :

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευκαιρία για δοκιμές για τους δύο προπονητές, σε ένα παιχνίδι ανοιχτό χωρίς σκοπιμότητες. Εξαιρετικός ο φετινός Μέγας Αλέξανδρος, κατάφερε μάλιστα να μην ηττηθεί ούτε στη Μέση το προηγούμενο Σάββατο, απέναντι σε έναν αντίπαλο που “καιγόταν” για τους βαθμούς. Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου παραμένει 7 αγωνιστικές αήττητη και στοχεύει να υποχρεώσει τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στην τρίτη του φετινή “γκέλα” στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, ο “δικέφαλος”, λίγες μέρες πριν τον μεγάλο τελικό για το Κύπελλο της ΕΠΣ Ημαθίας με αντίπαλο την ΑΕ Καψόχωρας, κατέρριψε ακόμη έναν στόχο φέτος καθώς έφτασε αισίως τα 100 τέρματα στο πρωτάθλημα και πλέον απομένει το αήττητο μέχρι το τέλος.

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Φίλιππος Μελίκης : Στη Νικομήδεια μεταβαίνει ο δεύτερος της βαθμολογίας Φίλιππος και έχει την ευκαιρία να πετύχει την 19η νίκη του στο πρωτάθλημα. Ευκαιρία και για τον Κώστα Παυλόπουλο να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που είχαν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

ΑΕ Καψόχωρας – Αχιλλέας Νάουσας : Ανοιχτό παιχνίδι και στην Καψόχωρα, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Αχιλλέα Νάουσας. Οι δύο ομάδες στοχεύουν πλέον στο καλύτερο πλασάρισμα στην τελική κατάταξη, με τους γηπεδούχους να έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ένα δυνατό τεστ ενόψει του τελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (5/3) στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

ΑΕ Αλεξάνδρειας  – Ατρόμητος Διαβατού : Τους 45 βαθμούς και τις 13 νίκες φτάνει ο Ατρόμητος Διαβατού και σε περίπτωση ήττας του Αχιλλέα Νάουσας στην Καψόχωρα, μειώνει τη διαφορά από την ομάδα του Μερκούρη Καραλιόπουλου στους 3 βαθμούς.

Φίλιππος Μέσης – ΑΕ Χαρίεσσας : Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στη Μέση, με τον Φίλιππο να θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στους “κιτρινόμαυρους”, στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι. Η ομάδα που παραμένει χωρίς προπονητή μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Καλτσά, θα δώσει ακόμη μία μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού και θα προσπαθήσει να επικρατήσει της ΑΕΧ, ώστε να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Άτλας Ζερβοχωρίου – Νηρέας Βέροιας : Την ευκαιρία για τρεις ακόμη βαθμούς στο…σακούλι του έχει την ευκαιρία να βάλει ο Άτλας, υποδεχόμενος το Σάββατο τον καταδικασμένο σε υποβιβασμό Νηρέα Βέροιας. Η ομάδα του Νίκου Ξανθόπουλου δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία και στο αυριανό παιχνίδι θα επιδιώξει, εκτός των τριών βαθμών και ένα καλό σκορ περισσότερο για την τόνωση της ψυχολογίας μετά τον αποκλεισμό από τον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Εθνικός Κλειδιού : Το ένα από τα δύο ντέρμπι παραμονής της αγωνιστικής διεξάγεται αύριο στον Άγιο Γεώργιο, με την ομάδα του Σάκη Παπαδίνα να υποδέχεται τον Εθνικό Κλειδιού, που μπορεί οι 31 βαθμοί να είναι ικανοποιητική συγκομιδή, ωστόσο αν οι “πράσινοι” καταφέρουν να επικρατήσουν στο αυριανό παιχνίδι, θα περιπλέξει αρκετά την κατάσταση ενόψει των έξι τελευταίων αγωνιστικών. Ο Σάκης Παπαδίνας προσπάθησε όλη την εβδομάδα να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του, κάτι που επιχείρησε και ο ομόλογος του στους “κυανόλευκους” Βασίλης Βαμβακίδης, ώστε να καταφέρουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στην αυριανή αναμέτρηση και να αποκτήσουν προβάδισμα για τη συνέχεια.

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Μεγάλο παιχνίδι και στο Νεόκαστρο, όπου ο Αχιλλέας υποδέχεται τον ανταγωνιστική για την παραμονή Άρη. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να επαναλάβουν την απόδοση με αντίπαλο τον Φίλιππο Μέσης, όπου και επικράτησαν με το ευρύ 7-2. Σε μία τέτοια περίπτωση, θα αποκτήσουν σαφές προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους, οι οποίοι επιστρέφουν στη δράση μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής. Η ομάδα του Γιάννη Νούσιου στοχεύει στο θετικό αποτέλεσμα στην έδρα των “ασπρόμαυρων” και θα παραταχθεί αύριο με πρώτο στόχο την αμυντική λειτουργία.

Ας δούμε το αναλυτικό πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.30 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Άτλας Ζερβοχωρίου – Νηρέας Βέροιας

ΑΕ Αλεξάνδρειας  – Ατρόμητος Διαβατού

ΑΕ Καψόχωρας – Αχιλλέας Νάουσας

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Εθνικός Κλειδιού

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Φίλιππος Μελίκης

Φίλιππος Μέσης – ΑΕ Χαρίεσσας

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της κατηγορίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected