Super League 1

Άρης – ΟΦΗ (0-0) Εξαιρετικός ο Διούδης, κακά μαντάτα για την ομάδα του…

a5f6a9c0b8c6d2806aaf8eb6a2ef736f_LΤο ματς στο Βικελίδης ήταν ουσιαστικά η τελευταία ευκαιρία του Άρη για να κρατήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχει για παραμονή. Μαθηματικά ακόμα είναι στο κόλπο, όμως αγωνιστικά κάτι τέτοιο μοιάζει με θαύμα. Αν δεν ήταν ο Διούδης το παιχνίδι θα μπορούσε εύκολα να τελείωνε με νίκη του ΟΦΗ. Μοναδική εξαίρεση ο Ανδρέας Τάτος που έδειχνε ο μόνος που το πίστευε.

Παιχνίδι με αρκετό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο με τον Άρη να μπαίνει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να χάνει δυο σπουδαίες στιγμές. Στο 4ο λεπτό ο Τάτος εκτέλεσε φάουλ, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Οικονομόπουλος βρήκε υπέροχα τον Κουσίδη, όμως ο τελευταίος, αν και σε καλή θέση, πλάσαρε άουτ.

Στη συνέχεια ήταν η σειρά του ΟΦΗ να απειλήσει. Στο 20′ ο Στάθης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον Μακρή να παίρνει την κεφαλιά και τον Διούδη εντυπωσιακά να διώχνει σε κόρνερ. Δέκα λεπτά αργότερα είχαμε μία φάση καρμπόν.

Κόρνερ από τη φορά από τα αριστερά, ο Ζε ολομόναχος πήρε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα έξω. Το πρώτο μέρος έκλεισε με ένα “ψαλιδάκι” του Τσιάρα που δεν ανησύχησε τον Φερνάντες.

Καλύτερος ο ΟΦΗ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Άρη να έχει μεν την κατοχή, τον ΟΦΗ όμως να χάνει καλές ευκαιρίες για ένα γκολ. Ζε, Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου απείλησαν τον Διούδη με δυνατά σουτ, όμως ο Έλληνας τερματοφύλακας εντυπωσιακά κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Ο Άρης πήρε την κατοχή της μπάλας μέχρι το τέλος του αγώνα, όμως δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Φερνάντες. Εξαίρεση ένα σουτ του Βανγκέλι στο 88ο λεπτό που δεν ανησύχησε τον Πορτογάλο τερματοφύλακα.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές του Άρη να φεύγουν απογοητευμένοι από το γήπεδο. Αξίζει να σταθούμε και στον κόσμο που κατά τη διάρκεια του αγώνα παρότρυνε συνεχώς τους “κίτρινους” να πετύχουν ένα γκολ.

Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος (Ηρακλής 68′), Τσιάρας (Σουνάς 46′), Τάτος, Αγγελούδης, Τσουμάνης, Βανγκέλι, Μανιάς, Κουσίδης (Ρένια 80′).

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντεζ, Τριποτσέρης, Στάθης, Ζόρο, Μιλιάζες, Μπανούσης (Νούνιες 93′), Μακρής, Ντουντού (Κάλαϊτζιτς 56′), Ζε, Κουτσιανικούλης (Ροβίθης 78′), Παπάζογλου.

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected