Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Να μία ενδιαφέρουσα προοπτική για τον πάγκο!

pegasus_LARGE_t_1041_106219337Ο Ντέιβιντ Μόγες μοιάζει -προς το παρόν- ακλόνητος στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έχει τη λογική να στηρίζει τους προπονητές της, ωστόσο, η συνεχόμενη απογοητευτική εικόνα των «μπέμπηδων» ίσως φέρει τελικά ανακατατάξεις, με το δίδυμο των Λουίς φαν Γκάαλ και Φρανκ ντε Μπουρ να είναι έτοιμοι να αναλάβουν!

Η οικογένεια Γκλέιζερ (ιδιοκτήτες της Γιουνάιτεντ) σκέφτεται να απολύσει τον Μόγες, όχι τώρα, αλλά στο τέλος της σεζόν (παρά το συμβόλαιο έξι ετών που έχουν υπογράψει) και οι Ολλανδοί φαντάζουν ως φαβορί για να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας, σύμφωνα με την «Μirror». Ο φαν Γκάαλ έχει ανακοινώσει πως μετά το Mundial θα αποχωρήσει από την εθνική Ολλανδίας και έχει εκφράσει την επιθυμία του να δουλέψει στην Premier League.

Προς το παρόν φέρεται να συνομιλεί με την Τότεναμ, αλλά εφόσον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον καλέσει, σίγουρα δεν θα το σκεφτεί πολύ… Και δίπλα του θα βρίσκεται ο ντε Μπουρ, ως βοηθός και επίδοξος διάδοχος. Ο Ολλανδός οδηγεί τον Άγιαξ στο τέταρτο διαδοχικό του πρωτάθλημα, αλλά κι εκείνος δεν θα έλεγε όχι στην προοπτική των «κόκκινων διαβόλων».

Στο «Ολντ Τράφορντ» θεωρούν επίσης πως ο φαν Γκάαλ είναι ο μόνος που μπορεί να «αναστήσει» τον Ρόμπιν φαν Πέρσι, που κινείται, όπως όλη η ομάδα, στη μετριότητα.

Την ίδια στιγμή, σε γκάλοπ της «Μirror» το 66% των ερωτηθέντων θέλουν την απόλυση του Μόγες…

*sentragoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected