Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 2-3

10001530_637184393016173_1048439158_n

Μία νίκη ψυχολογίας ενόψει του τελικού της Τετάρτης πέτυχε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, επικρατώντας του εξαιρετικού για ένα ακόμη παιχνίδι Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων με σκορ 2-3. Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα, με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της, πέτυχε την 22η νίκη της στο πρωτάθλημα και έκανε την καλύτερη πρόβα ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης με αντίπαλο την ΑΕ Καψόχωρας.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου πραγματοποίησε μία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση και με κύριο εκφραστή τον (λίρα εκατό) Δημήτρη Σούρλα, έβαλε…δύσκολα στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Βρήκε όμως απέναντι του έναν εκπληκτικό Κώστα Θεοδώρου που έπιανε τα…άπιαστα και σε πολλές περιπτώσεις,κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Οι 100 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο των Τρικάλων, απόλαυσαν θέαμα, πέντε γκολ και πάρα πολλές ευκαιρίες στις δύο εστίες. Μάλιστα η…δράση ξεκίνησε μόλις από το πρώτο λεπτό, όταν ο Γιώργος Κίτσας από πλεονεκτική θέση έδωσε την ευκαιρία στον Μουσκεφτάρα να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση, για να έρθει στο 2ο λεπτό ο Δημήτρης Σούρλας να ισοφαρίσει τις ευκαιρίες, με τον Θεοδώρου να ίπταται στο”Γ”, αποκρούοντας σε κόρνερ.

Στο 5′ ο ΠΑΟΚ μπήκε μπροστά στο σκορ με ένα εντυπωσιακό σε εκτέλεση γκολ του Νίκου Δημοσθένους, που μετά από κόντρες γύρισε το σώμα του και με ανάποδο ψαλίδι δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μουσκεφτάρα. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, τρία λεπτά αργότερα ο Χρήστος Ζωγράφος πέτυχε ακόμη ένα πολύ όμορφο σε εκτέλεση τέρμα, σημαδεύοντας το “Γ” της εστίας των Τρικάλων.

Άμεση ωστόσο ήταν η απάντηση των “πρασίνων”, με τον Δημήτρη Σούρλα να είναι πιο εύστοχος αυτή τη φορά, μειώνοντας για την ομάδα του με τη συμπλήρωση 10 λεπτών στον αγώνα. Η εντυπωσιακή αυτή εκκίνηση της αναμέτρησης, γέμισε με…αισιοδοξία τους φίλους του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο των Τρικάλων και μοίρασε υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό, η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω και στο 23′ ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, όταν ο Γιώργος Κίτσας και αφού δεν κατάφερε σε δύο συνεχόμενα σουτ να νικήσει τον Μουσκεφτάρα, με την τρίτη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το το 38ο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο…διαβολεμένος ρυθμός συνεχίστηκε με αμείωτη ένταση, με τον Μέγα Αλέξανδρο να παίρνει τα ηνία του αγώνα και να βγαίνει με περισσότερες αξιώσεις στα καρέ του Θεοδώρου. Ο Δημήτρης Σούρλας χρίστηκε και πάλι σκόρερ στο 71′ μειώνοντας για την ομάδα του και στο 20λεπτο που ακολούθησε χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Η φάση του αγώνα ωστόσο σημειώθηκε στο 90+1′  όταν ο Νικολόπουλος έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Βασίλης Παπαδόπουλος πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι, έπιασε την κεφαλιά και ο Θεοδώρου έκανε την απόκρουση του αγώνα, ενέργεια που καταχειροκροτήθηκε από όλους.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Μοσχόπουλο Δ.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας, Καρβούνης, Μηνούδης, Σαλτουρίδης, Ντάμτσιος, Αθανασιάδης Σ., Σούρλας Δ., Γιάντζος (65′ Σερμπίνης), Αθανασιάδης Η., Ακρίβος (68′ Νικολόπουλος), Παπαδόπουλος.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου, Κίτσας Λ., Τόλιος (62′ Κίτσας Σ.), Νουσιόπουλος, Μπουκλάς, Ζωγράφος, Λαδάς, Δημοσθένους (80′ Τζέπης), Κίτσας Γ., Κίτσας Θ., Πατατούκας (71′ Βρεττός)

φωτ. από *trikala-imathias.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected