Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Καψόχωρας – Αχιλλέας Νάουσας 2-1

Ανοιχτό και ελεύθερο παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο της Καψόχωρας, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τέρμα του Στέλιου Διτσόλα. Η “πρόβα τζενεράλε” ενόψει του τελικού στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία για την ομάδα του Χρήστου Τερζίδη και την Τετάρτη θα μεταβεί με την καλύτερη ψυχολογίαστο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας  για την μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της.

Οι δύο ομάδες, απαλλαγμένες από άγχη και σκοπιμότητες για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, παρέδωσαν μαθήματα επιθετικού και ελεύθερου ποδοσφαίρου, με εκατέρωθεν ευκαιρίες και τρία τέρματα. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 10ο λεπτό με τον Βαλάντη Γρηγοριάδη, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Καζεπίδη που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και ισορρόπησαν το ματς, με τους Σύγγα και Τσάλμα να μην μπορούν αμφότεροι με κεφαλιά να νικήσουν τον Καρασαββίδη, που δήλωσε παρόν και στις δύο περιπτώσεις. Οι “κοκκινόμαυροι”, που αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους λόγω του επερχόμενου αγώνα με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, είχαν επίσης δύο καλές στιγμές με τους Κωστόπουλο και Γρηγοριάδη, για να κλείσει το ημίχρονο με ένα καλό σουτ του Τουμαρά, που μπλόκαρε ο Καρασαββίδης.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα, με τον Αχιλλέα να καταφέρνει στο 68′ να ισοφαρίσει με τον Παύλο Τσάλμα. Το παιχνίδι από το σημείο εκείνο απέκτησε νέο ενδιαφέρον, με τον Χρήστος Τερζίδη να ρίχνει στον αγώνα τον Στέλιο Διτσόλα, που έμελλε να είναι ο άνθρωπος που πέτυχε το νικητήριο τέρμα της ομάδας στο 90+1′. Ο Πιπιλιάρης έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο έμπειρος αμυντικός βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

ΑΕ Καψόχωρας : Καρασαββίδης, Κοτούλας (80′ Χαλβατζής), Νικολόπουλος, Μαγγανάρης, Παπαδόπουλος, Μπενίσκος, Γρηγοριάδης, Βλάχος (46′ Σταμούλης), Κωστόπουλος, Νοτόπουλος (68′ Διτσόλας), Πιπιλιάρης.

Αχιλλέας Νάουσας : Καζεπίδης, Τσιάκος (46′ Κεφαλούδης), Σακελλάρης, Ορδουλίδης, Γκέτσος, Καραλιόπουλος, Τουμαράς, Σύγγας, Τσάλμας, Ντάτσης, Κακούδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected