Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Στα πρόθυρα της πεντάδας!

b501ca88a1427403a05d037d66784459_LΟ Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Πανθρακικό (17:15, Onsports/Novasports 3) και θέλει νίκη για να «κλειδώσει» οριστικά την είσοδό του στην πεντάδα του πρωταθλήματος.

Την ίδια ώρα, η ομάδα της Κομοτηνής θέλει να επιστρέψει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις και να διατηρήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχει για το… θαύμα της Ευρώπης. Ο Αστέρας από την πλευρά του, προέρχεται από τη βαριά ήττα στη Λιβαδειά και θέλει στην Τρίπολη να κάνει μια καλή εμφάνιση και να πάρει τρίποντο που θα τον εδραιώσει στις θέσεις των playoff.

Πολλά προβλήματα για Βεργέτη

Συνολικά επτά απουσίες έχουν οι Αρκάδες με τον Βεργέτη να μετράει και τρεις επιστροφές

Μπορεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αρκετοί από τους τραυματίες του Αστέρα Τρίπολης να μπήκαν σε φουλ ρυθμού, όμως ο Στάικος Βεργέτης τους έκρινε ανέτοιμους για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανθρακικό την Κυριακή (2/3) για την 27η αγωνιστική της Super League. Συγκεκριμένα, εκτός πλάνων από το επικείμενο ματς είναι οι τιμωρημένοι Κοντοές, Κυριακόπουλος, καθώς και οι Σανκαρέ, Ερνάντεζ, Λούι, Γκρατσίνι και Μπαρτολίνι που είναι τραυματίες είτε κρίθηκαν ανέτοιμοι.

Αντιθέτως, στη διάθεση του προπονητή τους τέθηκαν ξανά οι Ναβάρο, Χουάνμα και Γκόιαν, με τον πρώτο να επιστρέφει μάλιστα ύστερα από μακρόχρονη απουσία. Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Βεργέτη είναι οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Παπαχρήστος, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, Εντό, Σέτι, Ουσέρο, Μουνάφο, Βάλντο, Κάφα, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες, Χουάνμα και Καράσκο.

Με απουσίες ο Πανθρακικός

Οι παίκτες της ακριτικής ομάδας συγκεντρώθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο αθλητικό κέντρο της ομάδας και από εκεί αναχώρησαν για το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης (πτήση 11:30 για Αθήνα). Η άφιξη στην πρωτεύουσα υπολογίζεται περίπου στις 12:30 και από εκεί οδικώς για την Τρίπολη όπου και θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση.

Εκτός πλάνων του Άκη Μάντζιου έμειναν οι τραυματίες Κουτσόπουλος και Κάσες, ο ανέτοιμος Λαδάκης, ο τιμωρημένος Αχιλλέας Σαρακατσάνος καθώς και ο Μαμούτ Σεϊδάν που ανέβασε πυρετό με αποτέλεσμα να μείνει στην Κομοτηνή.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Αθανασιάδης, Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Πασχαλάκης, Χασομέρης, Ρομέου, Ιγκόρ, Σέρτζιο Μολίνα, Ντιόγκο, Ζδράβος – Ρίζος, Χρήστου, Μπέν Σαμπάτ, Τζάνης, Τριανταφύλλου, Καθάριος, Εμπόου, Μακρυδημήτρης και Μπαϊκαρά.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected