Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Ανοιχτό ματς στο Αγρίνιο

fc9b87d28173797064b89e6bb8c49c17_LΟ Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ατρόμητο (15:00), με τις δυο ομάδες να θέλουν νίκη για να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση.

Ο Παναιτωλικός θέλει να διασφαλίσει το αήττητο στο Αγρίνιο στο φετινό πρωτάθλημα, με τον Ατρόμητο να είναι η μοναδική ομάδα που έχει καταφέρει να φύγει νικήτρια από εκεί φέτος, αλλά για τον θεσμό του Κυπέλλου. Τα «καναρίνια» προέρχονται από την ήττα στον αγώνα με την Καλλονή, ενώ ο Ατρόμητος από τη νίκη σε βάρος της Ξάνθης στο Περιστέρι.

Τρεις απουσίες οι γηπεδούχοι

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για την κυριακάτικη (2/3) αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, χωρίς όμως ο Μάκης Χάβος να μπορεί απερίσπαστος να καταστρώσει τα πλάνα του. Ο τεχνικός των Αγρινιωτών δεν μπορεί να υπολογίζει για το επικείμενο ματς τους Μπούντιμιρ, Πόι αλλά και Μπικέι, καθώς ούτε το Σαββάτο (1/3) προπονήθηκαν ατομικά.

Έτσι, στην αποστολή για το επικείμενο παιχνίδι συμπεριέλαβε τους εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μπόγιοβιτς, Καμαρά, Νταλμά, Γκάλο, Γοδόι, Ανέν, Τζούνιορ, Καλί, Μαρτίνες, Θεοδωρίδη, Κούσα, Κουτρομάνο, Μελισσά, Μπακάκη, Πασά, Σφακιανάκη, Στεφανάκο, Ράφαελ.

Δυο τιμωρημένοι για Ατρόμητο

Μπορεί να μην υπάρχει κανένα όνομα στη λίστα των τραυματιών του Ατρομήτου ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι Περιστεριώτες θα παραταχθούν κομπλέ απέναντι στην ομάδα του Μάκη Χάβου. Ο Γιώργος Παράσχος λοιπόν δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γιαννούλη και Ούμπιντες καθώς αμφότεροι έχουν συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσουν ποινές.

Αναλυτικά στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού τέθηκαν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Τσέναμο, Σηφάκης, Νάστος, Αρκούδας, Παπουτσογιαννόπουλος, Θεολόγου, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Δημούτσος, Μπάλλας, Μπρίτο, Φάμπιο, Παπαδόπουλος, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Γεωργίου, Γκαρσία, Φωτάκης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected