Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Επιστροφή στα…πάτρια!

90e3fed724f3ff4a8d716dbe88ce58a4_LΟ Εργοτέλης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο (17:15, Onsports/Novasports 2) με τις δυο ομάδες να θέλουν τη νίκη έτσι ώστε να δώσουν συνέχεια στα θετικά τους αποτελέσματα.

Οι Κρητικοί έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά την ισοπαλία στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό και θέλουν κι απέναντι στον ΠΑΟΚ να πιστοποιήσουν πως είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη με την ήττα στη Λισαβώνα από τη Μπενφίκα, θέλει να επιστρέψει στις εγχώριες διοργανώσεις με νίκη έτσι ώστε να βελτιώσει την ψυχολογία του.

Χωρίς εκπλήξεις οι γηπεδούχοι

Με στόχο ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα σε δύσκολο ματς, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, ο Εργοτέλης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 27η αγωνιστική της Super League. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη ολοκλήρωσαν με πρωινή προπόνηση το Σάββατο (1/3) την προετοιμασία τους χωρίς να έχει προκύψει κάτι διαφορετικό αναφορικά με τους απόντες.

Έτσι, οι Διαμαντάκος και Μπαμ Μπαμ παρέμειναν εκτός πλάνων, ενώ το ευχάριστο για τον Ουζουνίδη είναι πως δεν έχει άλλα ονόματα γραμμένα στο απουσιολόγιο του. Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του προπονητή των Κρητικών για το ματς με τον Δικέφαλο είναι οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Αθανασίου, Στοΐκοβιτς, Τζανακάκης, Αντελέγιε, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Μεχία, Κοντέ, Ιμπραΐμ, Πίτσος, Καρντόσο, Ρομάνο, Κοζορώνης, Μπουχαλάκης, Χαντί, Μπαντιμπανγκά, Κούμπικ, Λεονάρντο, Μονακέλο.

Από την Πορτογαλία… στην Κρήτη

Με μια προπόνηση που κινήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς ολοκλήρωσε τη… μίνι προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για το ματς με το Εργοτέλη στο Παγκρήτιο την Κυριακή (2/3) για την 27η ημέρα της Super League. Οι Θεσσαλονικείς, που μετέβησαν απευθείας από την Πορτογαλία στην Κρήτη, χωρίς να επιστρέψουν καθόλου στη Θεσσαλονίκη, γυμνάστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (1/3) στις εγκαταστάσεις που τους παραχώρησε ο ΟΦΗ.

Ο Χουμπ Στέφενς αντιλαμβανόμενος την κόπωση των παικτών του από τα συνεχή ματς και ταξίδια αποφάσισε να μην τους πιέσει πολύ, με το πρόγραμμα να είναι σύντομο και να περιλαμβάνει ασκήσεις τεχνικής με έμφαση στα τελειώματα φάσεων. Μοναδικός απών ήταν ο Λίνο που όπως έγινε γνωστό νωρίτερα επέστρεψε στη συμπρωτεύουσα λόγω ενοχλήσεων στον λαγονοψοΐτη.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected