Football League

Αχαρναϊκός – Χανιά (1-1) Για 90′ ο Παπατζίκος

a0aec14ee13418a87ee99e59e6006485_LΤη… νίκη από το στόμα του Αχαρναϊκού πήρε ο ΑΟ Χανιά, καθώς ισοφάρισε με πέναλτι στις καθυστερήσεις σε 1-1, αποδρώντας με τον βαθμό από το Μενίδι.

Ο Αχαρναϊκός ξεκίνησε δυνατά το ματς και στο 9’, μετά από φάουλ του Λιαπάκη, ο Ντος Σάντος με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στη συνέχεια οι Χανιώτες ανέλαβαν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν, ενώ οι γηπεδούχοι έβγαιναν σε επικίνδυνες αντεπιθέσεις.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε πολύ στο δεύτερο μέρος, με τους «πράσινους» όμως να ανεβάζουν στροφές και να ψάχνουν το δεύτερο γκολ. Στις καθυστερήσεις όμως οι Χανιώτες κέρδισαν πέναλτι και ο Πάγκαλος από την άσπρη βούλα ισοφάρισε σε 1-1, «παγώνοντας» το Μενίδι.

Αχαρναϊκός : Παγούδης, Μωυσιάδης, Ιορδανίδης, Νιάρος, Αθανασίου (86’ Μαγγίνας), Ντο Σάντος, Νεόφυτος, Παραράς, Λιαπάκης, Χριστόπουλος (40’ Προβατίδης), Ντε Πάουλα (75’ Σκούφαλης)

Χανιά : Θεοδωρόπουλος, Παγώνης (46’ Καμπλιώνης), Χατζηισαΐας, Γκούμας, Σκάρος, Βασιλόγιαννης (68’ Μπουντόπουλος), Πάγκαλος, Μανωλάς, Λουκίνας, Ζντράκοβιτς (46’ Μαραγκουδάκης), Παπατζίκος

Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά έχει συγκεντρωθεί η αποστολή της Εθνικής ενόψει του φιλικού με τη Νότια Κορέα την Τετάρτη (5/5), στο πρώτο «τεστ» ενόψει Μουντιάλ. Με το… καλημέρα λοιπόν οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος πέρασαν και από

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected