Football League

Απόλλων Καλαμαριάς – Αιγινιακός (1-1) Για 84′ ο Ζούρκος

cdc76fc141ede3c293dda4228d83d6ad_LΣτο 1-1 έμειναν Απόλλων 1926 και Αιγινιακός, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο που θύμιζε περισσότερο πισίνα, παρά γήπεδο ποδοσφαίρου.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αιγινιακός είχε την υπεροχή, σε ένα γήπεδο όμως που δεν μπορούσε να παιχτεί μπάλα. Από τη συνεχή βροχόπτωση ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς, ενώ σε πολλά σημεία συγκέντρωνε νερά. Πάντως, οι δυο ομάδες προσπαθούσαν να γίνουν απειλητικοί, με το 0-0 να παραμένει.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν κάπως και προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ. Ο Αιγινιακός απειλούσε με αντεπιθέσεις και στο 70’ ακυρώθηκε σωστά γκολ του Κουτσοσπύρου ως οφσάιντ. Στο 75’ ο Τζανδάρης με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ, έκανε το 1-0. Η απάντηση της ομάδας της Πιερίας ήρθε άμεσα και στο 80’ ο Γκέσιος με πλασέ, μετά από αδράνεια της άμυνας των Ποντίων, ισοφάρισε σε 1-1. Το σκορ αυτό ήταν και το τελικό.

Απόλλων 1926: Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Λιόνης, Κισκαμπάνης, Βέργος, Τζανδάρης, Μωυσίδης, Μεσίνα (77’ Παρμαξίδης), Ναλμπάντης, Πόποβιτς, Προβατίδης (46’ Αθανασιάδης)

Αιγινιακός : Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Κουτσόπουλος, Κωνσταντινίδης, Ζούρκος (84’ Λαζαρίδης), Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Φαμπίνιο, Μανζάνο (79’ Δημου), Γκέσιος (89’ Καρλάο)

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected